РЕКЛАМАЦИЯ ПО ПОРЪЧКА

1. Връщане/замяна на стока ако тя не ви е харесала

 В този случаи ние можем да Ви възстановим заплатената сума или да заменим продукта за друг, за целта трябва да получим писмена заявка чрез формата ни за връзка в 14 дневен срок от дата на получаване (НЕ ВАЖИ за клиенти Юридически лица). Разбира се, търговският вид на стоката не трябва да бъде нарушен по никакъв начин и не трябва да има следи от употреба. Тази опция не е валидна за стоки, в описанието на които изрично е упоменато, че не подлежат на замяна или връщане. Такъв тип стока например е бельото.

Директен линк към формата за връзка с нас: натиснете тук

Във формата за връзка попълнете стриктно всички полета и напишете Вашето желание. Всички куриерски разходи се поемат от купувача. Всички детайли по замяната или възстановяването на сумата ще получите след разглеждане на писмената заявка. Моля, преди това не изпращайте обратно продукта. 

2. Рекламация и връщане/замяна/възстановяване на сума на стока при фабричен дефект, други дефекти или объркана стока.

Ако стоката, която сте закупили има изразен фабричен дефект ние ще ви я заменим с друга. За целта трябва да получим писмена заявка чрез формата ни за връзка, в която внимателно да попълните полетата за номер на поръчка и продукт. В полето за коментар напишете в какво се изразява фабричният дефект.

Директен линк към формата за връзка с нас: натиснете тук

В този случай всички разходи за куриер са за наша сметка. Молим Ви да не изпращате продукта преди да сте получили отговор от нас. 

3. Връщане/замяна на стока заради замяна за друг размер.

Ако стоката, която сте закупили не ви става по размер Вие може да смените размера. За тази цел ние трябва да получим писмена заявка за това чрез формата ни за връзка, в която внимателно трябва да попълните полетата за номер на поръчка и продукт. В полето за коментар напишете какъв размер искате да получите.

Директен линк към формата за връзка с нас: натиснете тук

В този случай всички разходи за куриер са за сметка на клиента. Молим Ви да не изпращате продукта преди да сте получили отговор от нас. 

 

 

ВАЖНО: За всички описани по-горе случаи преди да изпратите съобщение през контактната форма вие трябва да сте влезли в магазина с Вашия потребителски E-mail адрес и парола ако имате акаунт в нашия магазин. За клиенти, които са пазарували като гост е обезателно да напишат същия email адрес, който са използвали при заявяването на своята поръчка. За клиенти, които са направили своята поръчка по телефона е обезателно да запишат своите имена, телефон и деня когато са направили поръчката.