ДВА ВИДА ВАУЧЕРИ

Drebisimo има вградена гъвкава система от ваучери, с помощта на които клиентите могат да получат търговска отстъпка по време на пазаруването си в магазина. Ваучерите са три вида:

1. Ваучери от покани за приятели

2. Ваучери за лоялност

Всеки регистриран потребител на Drebisimo може да се възползва от системата с ваучери.

Подробно описание на системата с ваучери:

Ваучери от покани за приятели

Получавате ваучер за търговска отстъпка от 5% за всеки приятел , който направи поръчка.

Поканете приятелите си, да се присъединят към Drebisimo . Вашите приятели също получават ваучер за търговска отстъпка от 5% при регистрация.

Ваучерите се активират (стават валидни) след завършването на първата поръчка, направена от поканените от Вас приятели.

За да поканите приятели трябва да сте регистриранпотребител на Drebisimo, да влезете в своя акаунт и да натиснете бутона „ПРИЯТЕЛСКА ПРОГРАМА”.

В отворилия се прозорец ще видите таблица от три реда, на които можете да изпишете данните на трима свои приятели, които смятате да поканите в магазин Drebisimo. След като попълните поне един ред трябва да се съгласите с условията на приятелската ни програма и да натиснете  бутона „ПОТВЪРДИ”.

Приятелят, чиито електронен адрес сте попълнили ще получи електронно писмо от нас, което ще изглежда приблизително така:

В поле 01 ще бъде изписано името на Вашият приятел, което сте въвели в таблицата по-горе. В поле 02 ще бъде изписано Вашето име, а в поле 03 ще бъде изписана електронната поща, с която сте регистрирани в магазин Drebisimo. Ако Вашият приятел се съгласи да приеме поканата, той просто трябва да натисне на линка 04, който ще го препрати към формата за регистрация в Drebisimo. По време на регистрацията Вашият приятел обезателно трябва да попълни и Вашият електронен адрес във формата най-отдолу. Това е необходимо за системата на Drebisimo и един вид служи за доказателство, че новата регистрация е в следствие на Вашата покана.

След като Вашият приятел направи първата си поръчка и тя бъде финализирана (получена и платена), Вие и Вашият приятел ще получите по един ваучер за търговска отстъпка от 5%. Получените ваучери можете да проследявате в меню „МОИТЕ ВАУЧЕРИ” на личния си акаунт, ето как изглежда това меню:

На позиция 01 е отбелязан вида на ваучера, а на позиция 02 срока му на действие. Ваучерите получени по програма „ПОКАНИ ПРИЯТЕЛ” имат валидност 1 година.

Ваучери за лоялност

Всеки регистриран потребител на Drebisimo може да получи ваучер за лоялност след като натрупа минимум една точка за лоялност. Точките за лоялност се натрупват след всяка финализирана покупка на стойност над 5 лв. от Drebisimo. Под финализирана се разбира, че стоката е получена от клиента, а Drebisimo е получил наложения платеж за стоката. На всеки 5 лв. се получава по 1 точка за лоялност. В меню „МОИТЕ ТОЧКИ ЗА ЛОЯЛНОСТ” всеки регистриран потребител може да конвертира точките за лоялност във ваучер, който след това да използва при следваща покупка. 1 точка за лоялност се равнява на 10 стотинки. Точките и ваучерите за лоялност имат валидност 1 година.

 

 

В случай на съмнения за измама относно получаването и използването на промоционални ваучери Drebisimo, Drebisimo си запазва правото да анулира едностранно всяко разпределение или използване на ваучери Drebisimo, без потребителят да има право да предяви иск за обезщетение или за равностойността на тези бонуси.

В случаите на чл. 7.8.1от Общите условия, приложими за продуктите, напълно или частично платени с безплатни промоционални ваучери, върнатите суми не подлежат на възстановяване в банкови сметки, посочени от клиента; в случай на връщане, клиентът ще получи ваучер на същата стойности ще го използва само за бъдещи покупки от www.drebisimo.com.