Какво е Drebisimo и как функционира?

Drebisimo е една интернет група, която предлага стоки и аксесоари за вас, вашият дом и градина. Търсим продукти с високо качество от световен мащаб и развиваме кампании за продажби на много изгодни цени за определен период от време. Можете да направите поръчка след регистрация в сайта или като гост. Регистрираните потребители могат да се възползват от системата с ваучери.

Защо е желателно да направите регистрация?

В сайта има вградена система от отстъпки за лоялни клиенти. Всеки регистриран потребител има свой собствен личен панел, в който може да следи историята на своите поръчки и натрупаните до момента бонус точки. В друго меню на личния панел потребителите могат да конвертират събраните от тях точки във ваучер с левова равностойност, който да използват при следващата си поръчка. Също така на сайта има бонус система при покана на приятел.

Как се заплаща?

Заплащането се осъществява с наложен платеж в офис на фирма Еконт или на куриера при получаване на пратка на адрес.

Как се осъществява доставката?

Приблизителният срок на доставка е показан на всяка продуктова страница под бутона "Добави в количка" конкретно за дадения продукт, и накрая, в количката Ви за поръчката общо. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от указания поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Как се изчислява крайната цена?

Крайната цена се изчислява както следва: цената на поръчаните продукти (посочена до всеки продукт), към която се прибавя цената за доставка.

Може ли да ми бъде издадена фактура?

Да! Всичко, което трябва да направите е да попълните полето за допълнителен коментар при финализиране на Вашата поръчка с точни данни на фирмата, за която искате фактура.

Забравихте си паролата, какво можете да направите?

Молим Ви да използвате следният интернет адрес: https://drebisimo.com/password-recovery въведете имейл адреса с който сте регистрирани. Новата парола ще бъде изпратена на вашия имейл адрес.

Как можете да отмените поръчка?

За да отмените поръчка Ви молим да ни изпратите съобщение на следния имейл адрес contact@drebisimo.com или да ни потърсите на телефон 0877 731 363.

Как да върнете даден продукт?

За да заменим продукта или да възстановим сумата, трябва да получим писмена заявка за това на имейл contact@drebisimo.com или чрез формата ни за връзка: https://drebisimo.com/contact-us в 14 дневен срок от дата на получаване. Разбира се, търговският вид на стоката не трябва да бъде нарушен по никакъв начин и не трябва да има следи от употреба. Всички детайли по замяната или възстановяването на сума ще получите след разглеждане на писмената заявка. Моля, преди това не изпращайте обратно продукта.

Имате и други въпроси, как можете да намерите отговорите? За всякакви въпроси Ви молим да се свържете с нас на следният имейл адрес: contact@drebisimo.com или на телефон 0877 731 363.