Репелентна защитна гривна

173

Модерно и полезно за летните вечери!

Повече детайли

Продукта не дава бонус точки.


Рейтинг: 5/10 - Брой мнения: 5

1,00 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

            Всички обичаме пролетните и летни разходки сред природата - без значение дали в облагородените паркове или сред  дивата природа. Също така, без значение къде сме, е и страшната  напаст от комарите!

            За да остане приятният спомен от разходката за дълго време вземете репелентната гривна BUGS STOP. Обработена със специални вещества, тя отблъсква неприятните дразнещи насекоми далеч от вас. Просто закрепете репелентната гривна на китката или глезена и вашата защита е включена. Една гривна е достатъчна да предпази един човек. Периодът на действие е различен в зависимост от околната температура и излагането на слънце - от 100 до 200 часа. За да запазите за по-дълго време действието на гривната против комари, след употреба я поставете в плътно затворена кутийка или найлонова чантичка.

             

Описание на Репелентна защитна гривна:

  • Херметично затворена гривна - 1 брой.
  • Цвят на гривната - подбор на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен цвят моля да ни оставите съобщение във формата за допълнителен коментар при финализиране на Вашата поръчка.

             Предпазни мерки:

  • Ако получите зачервяване на кожата или сърбеж веднага махнете гривната. Не трябва да чешете засегнатото място, а просто измийте с хладка вода и сапун.
  • Хора, които имат алергии или непоносимост към различни козметични продукти не трябва да използват гривната  BUGS STOP!
  • Ефективността на гривната намалява, когато заедно с нея се използват парфюми и дезодоранти.

            Съдържа цитронелово масло.

            Не се препоръчва за директно поставяне на деца под 2 години - за подходящи продукти, моля потърсите свързаните ни продукти.

Други продукти против КОМАРИ

Мнения
Не стават
Марияна Г. on 18/07/2018Репелентите са тънки, миришат гадно и не пазят от насекоми. Въобще не са това, което съм купувала друг път, което очаквах и въобще не си струват парите дори и на намаление от 1,90. Изобщо без пари да ги давате пак не си заслужават. И друг път съм пазарувала от вас, но за пръв път съм разочарована. Дано не се повтаря!
Мнение
Ivelina M. on 20/06/2018Става
Grivna
Miroslava N. on 23/05/2017Mislja,che e dobra.
продукт
ELENA B. on 05/07/2016не съм доволна
Супер
Станислав Ф. on 09/06/2016Супер
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка