Продукти на марката Metalac Posude

Показани 1 - 30 от 68 стоки
Показани 1 - 30 от 68 стоки

Изберете ингредиентите, които искате да сготвите и разкрийте тайната на най-вкусните рецепти заедно с Metalac Posude. Ще са Ви необходими само съд за готвене и хранителни продукти, за да създадете множество варианти на идеалния вкус за Вашите всекидневни блюда, поводи, семейни и приятелски събирания. Намерете своя любим съд сред широкия асортимент от продукти Metalac, изработени спрямо Вашите потребности, навици и кулинарни предпочитания... Защото Вашите съдове имат значение!

Metalac Posudje е най-голямата компания в състава на Metalac A.D. с дял 40-50% от общия доход. Компанията произвежда емайлирани готварски съдове с антипригарно покритие и съдове от неръждаема стомана. Фабриката за производство на емайлирани съдове е основана през 1959 година, докато завода за съдове с антипригарно покритие е основан през 1994 година, а завода произвеждащ съдове от неръждаема стомана през 1999 година. Всички производства са разположени в Горни Милановац - Сърбия и там работят над 800 човека персонал.


Metalac Posudje поддържа статус на голям производител на кухненски съдове за готвене в Европа. Благодарение високото качество на произвежданата продукция около 70 процента от емайлираните съдове се изнасят в 25 страни, основно в Европа и Русия. Най-големите клиенти на съдовете Metalac са партньори от Франция, Русия, Испания, Англия, Германия, Италия... а от 2005 година Metalac присъства на пазарите в САЩ и Австралия. На местния пазар Metalac е абсолютен лидер, заемащ 65 процентен дял от пазара на кухненски съдове. Ежегодно около 6 милиона единици кухненски съдове от Metalac намират своя път към клиенти от цял свят.


Продуктовата гама Metalac Posudje включва над 500 изделия в различни форми, размери, материали и цветове.


Конкурентното предимство на Metalac е високото качество на продуктите, гъвкавото производство и стриктно спазване сроковете на доставка. Компанията Metalac е обединила всички технологични сегменти под един покрив - механична обработка, емайлиране, производство на бакелитови части и нанасяне на декори, проектиране на изделията, опаковъчните материали и също така транспорт.


Metalac Posudje има интегрирана система за мениджмънт и качество и система за управление на околоната среда, потвърдени със сертификати TUV ISO 9001 и ISO 14001.Изследване проведени от GFK за нуждите на проекта "Най-добрите търговски марки в Сърбия" през 2005 година, показва, че 56,4 процента от потребителите в Сърбия квалифицират съдовете Metalac като продукти с високо качество, качество над средното..