Продукти на марката pebbly

Показани 1 - 30 от 138 стоки
Показани 1 - 30 от 138 стоки

ИСТОРИЯ


Френската марка Pebbly е създадена през 2015 г, като символ на естетични, функционални и устойчиви продукти, необходими в домакинството и за забавление. Екип от френски дизайнери подготвя красивата визия на изделията в град Бордо, Франция. Желанието на Pebbly е да бъдат създадени прости, ергономични и практични продукти, които без усилие да преминават от кухнята към масата за хранене, гарантирайки удобна ежедневна употреба. Всеки артикул е сложно изработен, за да предложи истинско удоволствие и комфорт при използване.


ПРОИЗВОДСТВО БЕЗ ОТПАДЪЦИ


Pebbly е съсредоточена върху използването на естествени и устойчиви материали, като предпочита стъкло, бамбук, дърво, метал и напоследък, за новите си колекции, органичен памук. Тези отговорни към природата материали са внимателно подбрани заради техните функционални, екологични качества и висока издръжливост. Идеята на Pebbly е да намали количеството на опаковките, използвани за продуктите си, като елиминира пластмасата, доколкото е възможно. Кутията за хляб на Pebbly например, е опакована в торба от органичен памук за многократна употреба, вместо в картонена кутия за еднократна употреба. Pebbly участва в прехода към по-екологично отговорно потребление, като насърчава закупуването на хранителни продукти в насипно състояние и предлага решения за съхранение в контейнери за многократна употреба.


ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЗАВОДИ


Продуктите нa Pebbly се произвеждат в напълно сертифицирани фабрики във Франция, Китай, Италия и Виетнам. Бамбуковите продукти се изработват в малки работилници, разположени в близост до естествени бамбукови гори в Източен Китай в района на Фуджиан. Изобилието от устойчиво стопанисвани гори в този регион позволява лесно да се набавят суровините и изделията да се произвеждат на място.