Продукти на марката Bradas

Показани 1 - 29 от 29 стоки
Показани 1 - 29 от 29 стоки

Кралства от зелени балкони и перфектно планирани градини. Лехи, грижливо плевени под ярко слънце, и огромни полета, пълни с узряващи култури - това е светът на Bradas.

Семейна компания, която тества всички продукти първо в собствена си градина, така че да знае как да създава неща, които са практични и същевременно изключително функционални. Полагат се грижи и за най-малките детайли, пазят традицията, върху която сме израснали, но мисленето им е здраво вкоренено в технологиите.

Удобството и удоволствието естествено вървят ръка за ръка за тях, природата е тяхмата страст.

История и мисия на бранда


BRADAS е основана и започва дейността си през 1989 г. Седалището на компанията се намира в югозападната част на Полша, Ополско войводство, Олесно.


Марката е един от най-големите вносители на PVC маркучи в Европа. От 1989 г. насам се занимава професионално с внос, износ и дистрибуция на маркучи и фитинги за различни цели в градинарството, селското стопанство и промишлеността.


Генерален дистрибутор на няколко компании от цяла Европа и Азия. Продуктовата гама включва широка гама от фитинги за градинарство, маркучи, инструменти, технически съединители и много други артикули.


В продължение на няколко десетилетия Bradas значително разширява продуктовата си гама в съответствие с техния слоган "Грижа за градината". Благодарение на дългогодишната и надеждна дейност и гъвкавото сътрудничество с техни контрагенти фирма "БРАДАС" от години заема водещо място на европейския пазар.


Мисията на фирмата е да предлага на пазара продукти с най-високо качество, функционалност и дизайн, съответстващи на най-новите тенденции в бранша, като в същото време е конкурентна по отношение на цената спрямо най-ценените и значими конкуренти в производството на градински и технически аксесоари.


Систематично разширяваната складова площ с високи етажи сега достига 20 000 м2. Висококвалифицираният персонал, професионалната система за складиране, дистрибуция и логистика гарантират най-доброто обслужване на клиентите по всяко време.


В нашия магазин може да закупите онлайн продукти на Bradas на добра цена и с бърза доставка до всяко кътче в България.