Продукти на марката blomus

Показани 1 - 30 от 741 стоки
Показани 1 - 30 от 741 стоки

УПРАВЛЯВАНИ ОТ СЕМЕЙСТВО И ВОДЕНИ ОТ СТРАСТ

Основана през 1961 г. и с вкоренени немски традиции, относно изключителното качество и висококвалифицирана изработка, марката е изградила успеха си върху твърдата вяра в качеството на материалите, красотата на формите и необходимостта от страстен подход. Това направи „Blomus” водещ доставчик на интериорен дизайн и аксесоари, които са изключително издръжливи и обичани от поколения.

НАВЛИЗАНЕ В ЕДНА НОВА ЕРА


Всеки нов артикул на компанията притежава безпогрешната „Blomus ДНК”, осигурявайки необходимата приемственост на марката, но и отразявайки тяхната амбиция постоянно да се развиват, да бъдат любопитни и да прегърнат измененията в света около тях. Това е начинът, по който марката остава актуална и възнамерява да спази обещанието си за качество и отлична изработка. Добре дошли в новата ера на „Blomus”!
 


КАЧЕСТВОТО ПРЕДИ ВСИЧКО


Безкомпромисната отдаденост към качеството е отличителен белег на „Blomus” и това извежда техните продукти на преден план в международния свят на дизайна. Blomus не прави компромиси, когато избира материали или начин на производство и винаги се стреми да се подобрявa. За тях са важни не само качеството на продуктите, но и отношенията, как работят като компания във всички аспекти и на всички нива! Желанието на Blomus е да бъдат известни като уважителни, честни, надеждни и трудолюбиви партньори за хората, с които работят и за клиентите, които обслужват. Това е тяхната истинска отдаденост на качеството!