Dove Natural Touch Anti-Perspirant

1255

Стик дезодорант против изпотяване Mineral touch

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,36 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Dove Natural Touch Anti-Perspirant:

 • Овлажнява с минерални екстракти от Мъртво море
 • Предоставя защита против изпотяване до 48 часа
 • Защитава срещу неприятна миризма и изпотяване
 • Подхранва с ¼ овлажняващ крем 
 • Спомага за възстановяване на деликатната кожа на подмишниците от бръснене
 • Ароматизиран със свежо, чисто ухание

Когато топването в Мъртво море не е опция, все пак можете да се наслаждавате на предимствата на неговите подхранващи кожата хранителни вещества. Стик дезодорантът против изпотяване Dove Mineral touch е обогатен с естествени минерали от Мъртво море, известни със своите овлажняващи свойства, като нежно се грижи за подмишниците ви, за да бъдат подхранени и гладки.

С формула с ¼ овлажняващ крем този дезодорант против изпотяване спомага за възстановяване на деликатната кожа от дразнене, причинено от бръснене, като спомага да усещате подмишниците си копринени и меки.

И докато се грижи за подмишниците ви, стик дезодорантът против изпотяване Dove Mineral touch също така запазва усещането за сухота с 48-часова защита срещу неприятна миризма и изпотяване и чисто ухание, което ще ви помогне да се чувствате свежи през целия ден. Естествена грижа за подмишниците - изберете стик дезодоранта против изпотяване Dove Mineral touch за подмишници, които са комфортно сухи, красиво меки и овлажнени.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Перфектен за
 • Естествена грижа за подмишниците
  Известен със своите овлажняващи свойства, този дезодорант против изпотяване е с формула с минерални екстракти от Мъртво море, за да ви подпомогне да осигурите естествена защита за подмишниците си.
 • Подхранване на кожата на подмишниците
  Този дезодорант стик Dove е обогатен с нашия уникален ¼ овлажняващ крем за мека и гладка кожа на подмишниците.
 • Дълготрайна защита
  Останете свежи и сухи през целия ден със стик дезодоранта против изпотяване Dove Mineral touch. Със защита против изпотяване и неприятна миризма до 48 часа можете да разчитате на свежест.
Как да използвам

Вдигнете едната ръка над главата си. Нанесете дезодорант стика против изпотяване Dove върху подмишниците си, като внимавате да покриете цялата зона с тънък слой антиперспирант. Повторете с другата подмишница. 

За dove
Доставка