Стик дезодорант Pear Aloe vera

1256

Стик дезодорант против изпотяване Pear Aloe vera

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


11,18 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Стик дезодорант Pear Aloe vera:

 • Стик дезодорантът Dove предоставя защита против изпотяване до 48 часа
 • Обогатен с нашия ¼ овлажняващ крем за по-мека и по-гладка кожа
 • Спомага за възстановяване на деликатните подмишници от дразнене след бръснене
 • Формулата без съдържание на спирт е нежна към подмишниците ви
 • Наситен и освежаващ аромат на круша и алое вера
 • Стикът Dove Go Fresh се плъзга лесно и гладко

Грижа и защита - комбинация, която очаквате от Dove. Добавете към това и ободряващ аромат и получавате стик дезодорант, който доставя нещо малко по-неочаквано.

От момента, в който го нанесете гладко, стик дезодорантът против изпотяване Dove Pear Aloe vera предоставя ефективна защита против изсушаване на кожата. Предпазва от изпотяване и неприятна миризма до 48 часа, като същевременно обгръща кожата ви в сочен аромат на круша и алое вера, за да се чувствате по-свежи по-дълго.

Дезодорантът Dove Go Fresh също така подхранва подмишниците. Обогатен с ¼ овлажняващ крем, той успокоява кожата, като спомага за възстановяване и на най-деликатните зони от дразнене след бръснене. С тази грижа и формулата без съдържание на спирт получавате усещане за по-мека, по-гладка и по-красива кожа.

За увереност, която остава, и плодов аромат, на който не можете да се наситите, изберете стик дезодоранта против изпотяване Dove Pear Aloe vera.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Перфектен за
 • Свежест на момента
  Дезодорантът Dove Go Fresh предоставя изблик на свежест за енергично начало на деня с наситен и освежаващ аромат на круша и алое вера. Това е перфектният аромат, на фона на който да се събуждате всяка сутрин.
 • Дълготрайна защита
  Добрият дезодорант трябва да ви предпазва от изпотяване и неприятна миризма през целия ден. Стик дезодорантът против изпотяване Dove Pear Aloe vera предпазва до 48 часа, като запазва усещането за свежест и сухота по-дълго.
 • Грижа за подмишниците
  Подмишниците ви са изненадващо чувствителни. Този стик дезодорант Dove се приплъзва нежно върху кожата, като я покрива със слой от своята формула без спирт, с ¼ овлажняващ крем, за да подхранва и успокоява дори и най-чувствителната кожа.
Как да използвам

Този дезодорант стик Dove се използва лесно – просто нанесете веднага върху свежи и сухи подмишници, като плъзгате стика внимателно от горе надолу, докато покриете равномерно цялата зона.

За dove
Доставка