Електрическа затопляща възглавница - звезда INNOLIVING

14147

За топлина и комфорт в леглото или на дивана

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


34,90 лв

Описание

Описание на Електрическа затопляща възглавница - звезда INNOLIVING:

  • Мощност: 380 W
  • Напрежение: 220 - 240 V / 50 Hz
  • Зарядно устройство с LED светлина
  • Време за максимално загряване (50 º С): 15 мин
  • Поддържане на комфортна топлина: до 6 часа
  • Пране: НЕ СЕ ПЕРЕ И МОКРИ
  • В раздел ИЗТЕГЛИ може да изтеглите инструкция за експлоатация на няколко езика.
  • Производител: INNOLIVING - Италия

Кратка инструкция за експлоатация:

Поставете уреда на гладка и стабилна повърхност, плъзнете пластмасовото капаче в индикираната от стрелката посока, след което свържете зарядното и възглавницата и включете кабела в контакта. На зарядното се активира LED светлина. Електрическата възглавница се загрява бързо (10-15 минути) и безопасно. В края на загряващата фаза, температурата на повърхността й достига приблизително 50°C и LED индикаторът на захранващия кабел се изключва. След като стане това, извадете кабела от контакта и от уреда. Водата в торбичката се е загряла, и уредът е готов за употреба. Възглавница поддържа комфортна топлина от 2 до 6 часа, в зависимост от температурата в помещението. Когато водата в торбичката се охлади, можете да повторите същата процедура и за я загреете пак. Когато приключите с употребата, изчакайте докато възглавничката се охлади изцяло, след което можете да я приберете.

ПОДДРЪЖКА: Тъй като уредът не може да се мокри и пере, препоръчваме да го покривате със сменяема калъфка по време на употреба, за да не се замърсява и захабява. Съхранявайте уреда на сухо и чисто място, далеч от слънчева светлина и източници на топлина. Влагата може да повреди уреда.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
За innoliving
Доставка
Изтегли