Уред за пържене с горещ въздух (Еър Фрайър) Jocca - черен

9227

Уред за пържене на картофи, кюфтенца, крилца и др. без мазнина с помощта на горещ въздух

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 44 точки. При следваща покупка 44 точки могат да се конвертират във ваучер за 4,40 лв.


Безплатна доставка!

223,88 лв

Описание

Описание на Уред за пържене с горещ въздух (Еър Фрайър) Jocca - черен:

Обичаш ли вкусни пържени картофки? А кюфтенца? А какво ще кажеш за крехки бутчета или крилца? С Еър Фрайър Jocca можеш да приготвяш любимите си храни по иновативен, зравословен начин. Тайната е в начина на приготвяне. Мазнините се заменят от горещ въздух, а резултатът е просто зашеметяващ.

Какво представлява Еър Фрайър Jocca?

Еър Фрайър Jocca ще се превърне в любимия ти уред в кухнята. Нужна ти е само една супена лъжица олио или друга мазнина. Благодарение на кошницата за пържене, която е със специални отвори, мазнината изтича в контейнера. След това загрятият до 200 градуса въздух започва да циркулира около храната, като по този начин тя се пържи не директно от мазнината, а от въздуха. Резултатът е просто невероятен - храна, която е с изкусителен златист цвят, хрупкава отвън и сочна отвътре. Без излишни мазнини, без допълнителни калории и напълно здравословно.

Какво можеш да приготвяш с Еър Фрайър Jocca?

Можеш да приготвяш почти всички любими свои ястия, които по принцип пържиш или печеш в тава. Подходящ е както за пикантни, солени ястия, така и за сладкиши. Забрави за досадното, мазно пържене. Не е нужно да се лишаваш от любимите си пържени храни, просто можеш да се научиш да ги приготвяш здравословно, а в същото време също толкова вкусно. Пържени картофки, чипс, пилешки хапки, панирани месца, кюфтенца, пържолки, зеленчуци, риба, калмари, мъфини са само някои от идеите, които можем да ти дадем. Кошницата за пържене е с вместимост 2,5 л., като по този начин на един път можеш да приготвиш около 700 грама картофки или 500 грама месо. С вградения таймер предварително настройваш желаното време за готвене, за да предотвратиш евентуално загаряне, а незалепващото покритие на кошницата за пържене гарантира лесно и бързо почистване.

За кого е подходящ Еър Фрайър Jocca?

  • за всеки, който обича да си похапва вкусно и има особен афинитет към пържени храни, но в същото време желае да се храни по-здравословно или да редуцира теглото си.
  • за всеки, който иска да приготвя храната си бързо и лесно, без да се налага да я наглежда постоянно
  • за всеки, който иска да пържи чисто - без пръскане на мазнина и миене на засъхнали мазни петна в кухнята.

Технически спецификации

  • 220-240V~50/60Hz 1400W
  • Капацитет на кошницата: 2.5 л
  • Настройка на времето: до 30 мин
  • Настройка на температурата: от 80 до 200 градуса

Важно! Преди да използвате уреда за първи път, го измийте с мека кърпа или гъба, малко вода и неабразивен почистващ препарат. Подсушете кошницата за готвене и след това намажете вътрешността й с напоена с мазнина (олио или масло) хартиена или памучна кърпичка. 

В раздел ИЗТЕГЛИ може да изтеглите подробна инструкция за експлоатация на български език!

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка
Изтегли

Инструкция за експлоатация на български език.

Изтегли (1.64M)