Намалена цена! Лампа против комари за контакт

Лампа против комари за контакт

408

Нощна лампа и унищожител на комари в едно!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

10,69 лв

-45%

19,44 лв

Описание

            Погаждате ли се с малките кръвопийци - комарите??? Сигурен съм, че НЕ! Ужасно е тъкмо,  когато сме се унесли в сладък сън, малкото комарче злокобно да ни бръмне в ушенцето.

            Лампата против комари за директен монтаж в контакта е с две функции – унищожава комарите и е едновременно малка нощна лампа. Благодарение на 4-те си мощни сини диода тя привлича малките гадинки, които залепват на решетката-електрод и същевременно осветява в мека светлина помещението нощно време. Подходяща за използване във всяко едно помещение – кухня, хол, всекидневна, спалня, офис, баня, килер, маза, гараж.

             Кажете СТОП на комарите!

             Описание:

  • Захранване – 220V;
  • Цвят на корпуса – бял;
  • Приблизителни размери - 6 / 11 см.
  • Светлина на светене – синьо виолетово;
  • Четчица за почистване;
  • Без химикали и други консумативи;
  • Ниска консумация на енергия;
  • За вътрешна употреба;

           

               *При почистване изключете от контакта. Не навирайте метални предмети през решетката! Пазете от деца!

Важно е да знаете, че принципа на работа на инсектицидните лампи против комари е базиран на това, че те примамват комарите към себе си. Затова ако Вие разположите уреда близо до Вас и го включите, Вие няма да получите нужния Ви резултат. Комарите ще бъдат привлечени от светлината, но когато усетят миризмата и топлината на Вашето тяло, те ще се насочат към Вас. Поставете лампата в страни от мястото където ще се разположите или пък я оставете да работи преди да дойдете. Например може да убиете комарите в спалнята като включите лампата преди да си легнете, а после да я оставите включена за цяла нощ. Също така е важно да знаете, че колкото по-тъмно е, толкова по-ефективно лампите примамват комарите към себе си.

Други лампи против комари

Други продукти против КОМАРИ

Мнения

лампа против комари
Надежда Д. on 18/07/2017много практична

Доставка