Scholl лепенки за премахване на кожни втвърдявания

1367

Комплект от 8 лечебни диска и 8 възглавнички с лепенки

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,10 лв

Описание

Екипът от специалисти на Scholl създаде лепенки за премахване на кожни втвърдявания, специално предназначени за тези от вас, които изпитват дискомфорт. Комплектът включва осем лечебни диска и осем възглавнички с лепенки, които ефективно облекчават болката и ускоряват процеса на възстановяване. Всеки диск или възглавничка се състои от активна зона, съдържаща салицилова киселина, и деликатна зона, чрез която се самозалепва за кожата. Благодарение на тяхната форма и големина се третира само засегнатият участък и едновременно с това се изолира от външното въздействие. Освен това всеки елемент от комплекта е водоустойчив, което осигурява максимална защита на болезнената зона.

Описание на Scholl лепенки за премахване на кожни втвърдявания:

  • Водоустойчивост: Да
  • За възраст: Над 16 години
  • Размери на опаковката: 8.00/14.50/1.20 cm
  • Тегло: 0.015 kg
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Състав
  • Polyvinyl Alkyl Ether Adhesives
  • Titanium Dioxide
  • Liquid Paraffin
  • 4,4'-Thiobis (2-Tert-Butyl-5-Methylphenol)
  • Red Iron Oxide
  • Black Iron Oxide

Активна съставка: Salicylic Acid 40%

Как да използвам

Преди употреба се уверете, че краката ви са добре почистени и подсушени. Отстранете защитната лепенка от диска и го позиционирайте върху засегнатия участък с помощта на активната му страна. Използвайте лепенките, за да го фиксирате върху мазола. По същия начин позиционирайте и подложките. Използвайте продукта в продължение на два до три дни или докато засегната област не се възстанови до свободното отстраняване на вече твърдото образувание. Ако появата на кожни образувания продължи, се консултирайте с лекар, за да откриете причината.

Предупреждения:

Продуктът е предназначен единствено за локално използване. Да не се използва, ако областта около засегнатия участък е наранена или раздразнена. Не третирайте здрави участъци. Да не се използва от хора, страдащи от диабет или нарушено кръвообращение. Лица под 16-годишна възраст да използват продукта едва след допитване до специалист. Не използвайте повече от две седмици без изричното позволение на лекар. При поява на странични ефекти моментално преустановете употребата на продукта. Съхранявайте при ниска температура и далеч от деца.

За scholl
Доставка