Нокторезачка Scholl с контейнер

1369

Нокторезачка с контейнер

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,69 лв

Описание

Изпитвате ли неудобство от ноктите на крака си, които се отличават с особена плътност и обем? Благодарение на последната иновативна нокторезачка от Scholl тяхното прецизно изрязване вече няма да е проблем. Най-новата нокторезачка от Scholl ще улесни живота на всеки един от Вас, който се стреми към идеално оформен педикюр. Нокторезачката е специално подсилена за ноктите на краката, но тя спокойно може да се използва и за ноктите на ръцете. Независимо от типа на Вашите нокти тя е гаранция за удобство. Всичко в нея дори нейната дръжка, е създадено така, че да Ви осигури сигурна защита и комфорт по време на целия процес на изрязване. Тя пристига с вграден контейнер, благодарение на който повече няма да Ви се налага да събирате изрязаните нокти. Освен това нокторезачката има способността да предотвратява нежеланото и болезнено врастване на ноктите, а дължината й от едва 9 см я прави изключително компактна.

Описание на Нокторезачка Scholl с контейнер:

  • Материал: Метал и пластмаса
  • За възраст: Над 6 години
  • Размери на опаковката: 8.00/14.50/1.50 cm
  • Тегло: 0.060 kg
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Употребата й е изключително лесна. С цел да се предотврати използването й от деца, преди всяка употреба е необходимо повдигането на металната дръжка, която лежи най-отгоре, и завъртането й на 180°. След това можете да преминете към процеса по изрязване на Вашите нокти. Ако те са по-дебели и твърди, препоръчително е да бъдат изрязани след баня. В противен случай е възможно те да се счупят или изрязването им да Ви причини болка След приключване почистете вече изрязаните нокти, като изтеглите контейнера назад. С цел да се избегне врастването на ноктите, е препоръчително те да бъдат изрязани направо, без да бъдат скъсявани прекалено.

За scholl
Доставка