Scholl стелки за отворени обувки

1372

Дамски гел стелки за отворени обувки от серията "Gel Activ Women"

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


33,28 лв

Описание

Обожавате отворените си обувки, но се безпокоите от неудобството, което те пораждат? Не се притеснявайте. Повече никога няма да се налага да пренебрегвате своите предпочитания. Новите гел стелки от Scholl са единственото, от което се нуждаете, за да можете отново да излезете с любимите си високи обувки или сандали. Scholl Gel Aktiv Open Shoes не само ще дарят краката ви с така желания комфорт, но и по никакъв начин няма да засенчат вашата визия. Те са прозрачни, което ги прави напълно дискретни. Освен това са изключително тънки, поради което не отнемат от пространството в обувките и не внасят допълнителен натиск. Не предизвикват пързаляне, поради което са постоянно търсени от дамите. Предлагат се в разнообразие от размери, така че да удовлетворят потребностите на всяка една жена.

Гел стелките са подходящи за обувки с размери:

  • UK: 3 - 7.5
  • AUS: 4 - 8
  • EUR: 35 - 40.5

Описание на Scholl стелки за отворени обувки:

  • Разфасовка: 1 чифт
  • Подходящ за: Жени
  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 9.30/24.00/1.80 cm
  • Тегло: 0.085 kg

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Убедете се, че вътрешната част на обувката е почистена и подсушена, преди да използвате гел стелките. Отлепете покритието и проверете коя е дясната и коя – лявата стелка, като използвате за ориентир буквените символи. Използвайте залепващата част на всяка стелка, за да я поставите. Позиционирайте ги спрямо формата на обувката. След период от половин година или ако се появят следи за изтриване, веднага ги заменете. Изтеглете ги без резки движения, за да ги отстраните от обувките.

Важно: При поява на странични ефекти прекратете употребата на гел стелките.

За scholl
Доставка