Scholl стелки за равни обувки

1374

Дамски гел стелки за равни обувки от серията "Gel Activ Women"

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


34,31 лв

Описание

Ортопедите препоръчват тези стелки специално за равни обувки. С тях ще имате комфорт всеки ден.

Понякога изпитвате дискомфорт при носенето на обувки? Обикновено това се дължи на тесните равни обувки, които въпреки изящния си външен вид причиняват неудобство. Благодарение на новите гел стелки от Scholl, предназначени именно за този тип обувки, повече няма да Ви се налага да избирате между комфорта и външния си вид. Scholl Gel Aktiv Flat Shoes са единственото, от което се нуждаете, за да подсигурите краката си с така желания комфорт. Те са изработени от специален гел, който изцяло поема излишното напрежение в ходилата и по този начин елиминира всяко неудобство. Подсилените участъци в петата и пръстите осигуряват плавно пренасяне на тежестта при ходене и предотвратяват пързалянето на ходилата. По този начин гел стелките за равни обувки от серията Gel Aktiv Women се превръщат в най-добрия приятел на всяка жена.

Гел стелките са подходящи за обувки с размери:

  • UK: 3 - 7.5
  • AUS: 4 - 8
  • EUR: 35 - 40.5

Описание на Scholl стелки за равни обувки:

  • Разфасовка: 1 чифт
  • Подходящ за: Жени
  • За възраст: Над 12 години
  • Размери на опаковката: 9.50/19.00/2.00 cm
  • Тегло: 0.063 kg

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Убедете се, че вътрешната част на обувката е почистена и подсушена, преди да използвате гел стелките. Отлепете покритието и проверете коя е дясната и коя – лявата стелка, като използвате за ориентир буквените символи. Използвайте залепващата част на всяка стелка, за да я поставите. Позиционирайте ги спрямо формата на обувката. След период от половин година или ако се появят следи за изтриване, веднага ги заменете. Изтеглете ги без резки движения, за да ги отстраните от обувките.

Важно: При поява на странични ефекти прекратете употребата на гел стелките.

За scholl
Доставка