Scholl прозрачни стелки - възглавнички за стъпала

1376

Гел подложки за стъпала - Party Feet от Scholl

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,62 лв

Описание

Изпитвате ли дискомфорт при продължителното носене на обувки с висок ток? Прозрачните възглавнички за стъпала от Scholl са тук, за да дадат свобода на всяко Ваше движение. Party Feet са единственото, от което се нуждаете, за да притежавате комфорт при носенето на високи обувки за по-дълъг период от време. Гел възглавничките са прозрачни, което ги прави напълно дискретни. Освен това те плътно прилепват към вътрешността на обувките, поради което Ви предоставят стабилна основа при движение. Party Feet прилягат също толкова добре и към Вашите ходила, което ги превръща в неизменна част от ходенето на високи обувки. Мислите си, че няма как да стане по-хубаво? Възможно е. Прозрачните възглавнички за стъпала са подходящи за многократна употреба, тъй като се отлепят изключително лесно, може да бъдат измивани, след което остават напълно непроменени. Това ги превръща в отлична инвестиция, която се изплаща многократно и Ви спасява от болка и неудобство.

Описание на Scholl прозрачни стелки - възглавнички за стъпала:

  • Разфасовка: 1 чифт
  • Материал: Полиуретанов гел
  • Подходящ за: Жени
  • За възраст: Над 6 години
  • Размери на опаковката: 8.50/13.50/0.01 cm
  • Тегло: 0.034 kg
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Как да използвам

Отстранете защитния слой от възглавничките. Разположете ги в областта на пръстите, като ориентирате острата им страна към задния край на обувката.

Важно:Не използвайте възглавничките преди консултация с лекар, ако страдате от диабет, защото може да окажат влияние върху състоянието на Вашите крака. Ако в резултат на използването им възникнат странични ефекти, незабавно преустановете тяхната употреба. Пазете ги далеч от достъпа на деца.

За scholl
Доставка