Ултразвуков овлажнител за въздух TESY

337

Заковете влажността на въздуха в дома!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 13 точки. При следваща покупка 13 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,30 лв.


69,90 лв

Описание

Описание на Ултразвуков овлажнител за въздух TESY:

Овлажнителите за въздух не се отнасят към категорията на безполезните изобретения. Покупката на овлажнител е в следствие не само на желание, но и на необходимост за подобряване качеството на въздуха в помещенията, където ние прекарваме по-голямата част от своето време. Некачественият въздух затруднява дишането, негативно влияе на здравето и общото самочувствие. Недостатъчната влажност във въздуха лошо влияе на мебелите от дърво, паркета и стайните растения. Сухият въздух е много вреден за децата, тъй като детският имунитет е по-чувствителен към влошеният микроклимат в помещенията. При вдишване на сух въздух изсъхва лигавицата на дихателните пътища, в резултат на което се повишава риска от респираторни и инфекциозни заболявания в следствие влошените защитни функции на организма.

Овлажнителят за въздух на фирма TESY е едно много добро решение за подобряване на микроклимата в жилищните помещения. Благодарения на съвременната си ултразвукова система този овлажнител е способен да разпръсква 110 мл студена пара за час, при консумация само 30 вата. Има възможност за плавно регулиране на изпусканата пара и функция за автоматично изключване при изпразване на водния резервоар.

 

Технически характеристики:

  • Номинално напрежение [V/Hz]     220-240 V~50Hz
  • Номинална мощност [W]    30
  • Влагорегулатор         Да
  • Капацитет на резервоара [L]          2.2
  • Максимален капацитет при овлажняване          110 (мл. /час)
  • Габарити [Вис. Шир. Дъл.] [m]       0.320 х 0.160 х 0.290
  • Тегло (нето) [kg]       1.9

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)