7 л. тенджера под налягане 3 в 1 Hascevher от серия Practica

3750

3 в 1 - тенджера под налягане, съд за спагети и кошница за готвене на пара

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 19 точки. При следваща покупка 19 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,90 лв.


99,00 лв

Описание

             Система от - тенджера под налягане, съд за спагети и кошница за готвене на пара + стъклен капак - перфектно решение за многочленно семейство. 
             Максималем обем от 7L, спестяваща време и енергия за приготвяне на храната.  Перфектно съотношение цена-качество в този клас. Изработена от хромникелова стомана, с тройно капсуловано дъно, за максимално равномерно, разпределение на топлината.
             Благодарение на технологията за готвене под налягане, вие може да използвате минимално количество мазнина, за здравословни и вкусни ястия. Просто поставяте всички необходими продукти, посолявате, слагате подправки, наливате вода (колкото е необходимо, но не-повече от мярката) и затваряте! След 30-40 минути - в зависимост от продуктите, които готвите, ще имате вкусна гозба пълна с витамини. Тайната на скороварката е в това, че тя се затваря херметично и при нагряването се създава повишено налягане. При приготвяне на продуктите по този начин, в тях се запазват повечето минерали, витамини и други полезни вещества, цвета и аромата. Това значи по-полезна, вкусна и свежа храна за вас и вашето семейство, за по-кратко време и спестявайки енергия.
             Тенджера под налягане за електрически, газови, керамични и индукционни котлони. Подходящи за миене в съдомиялна машина. При стандартно почистване се използва топла вода и малко препарат за миене на съдове. Два предпазни клапана.
             Изключително практично приложение на комплекта - един съд в който може да готвите бързо под  налягане, да сварите голям обем спагети или да задушите зеленчуци на пара.

             

Описание на 7 л. тенджера под налягане 3 в 1 Hascevher от серия Practica:

  • Комплекта включва: тенджера с капак за готвене на храна под налягане, дълбока вложка с отцедни отвори и отделни дръжки за приготвяне на спагети в тенджерата, плитка вложка с отвори и отделни дръжки за готвене на пара в тенджерата, стъклен капак с отвор за изпускане на пара при готвене на спагети и задушаване на зеленчуци.
  • Вместимост - 7л
  • Диаметър - 22см
  • Материал -  полирана неръждаема стомана/инокс 18/10
  • Термостатен вентил с отвори за изпускане на парата, даващ информация за времето за приготвяне
  • Затваряне чрез дръжка на капака
  • Подходяща за електрически, керамични, газови и индукционни котлони
  • Цветна картонена опаковка
  • Гаранция 2 год.
Характеристики
Размер (см.)22
Обем на тенджера5,1 - 7 л
Вътрешна кошницаДа
Съвместимост с източници на топлинаГазови котлони
Съвместимост с източници на топлинаСтъклокерамични котлони
Съвместимост с източници на топлинаЕлектрически котлони
Съвместимост с източници на топлинаИндукционни котлони
Гаранция (год.)2
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
За hascevher
Доставка