Подгряваща чанта за бебешки шишета за хранене INNOLIVING

2743

Обичате да пътувате заедно с бебето? Ето ви един полезен помощник за пътуванията.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


28,90 лв

Описание

Много практичен продукт, който съхранява температурата за дълго време благодарение на хидроизолационното фолио и подгряващ електрически елемент. Има джобче в което се прибира адаптера и комфортни дръжки с които може да се прикрепите към детска количка, чанта и др. Подходяща за всички стандартни бебешки шишета и бурканчета.

Начин на работа:Напълнете бебешката бутилка с прясно приготвена храна и я затворете. Поставете бутилката в бебешката чанта за затопляне и затворете ципа на чантата. Свържете уреда към 12-волтова запалка на автомобил. Храната се затопля равномерно в рамките на 30-40 минути. Идеалната температура за храни и напитки е около 37ºС (98ºF)

Важно! По време на затопляне, бебешките бутилки или контейнери за храна се нагряват по-бързо отколкото съдържанието в тях. Затова винаги проверявайте температурата на храната/напитката, преди да я дадете на детето си. Ако храната/млякото е твърде горещо, изчакайте няколко минути, докато се охлади малко. Във всеки случай, винаги трябва да проверявате температурата на храната преда нахраните детето си.

Описание на Подгряваща чанта за бебешки шишета за хранене INNOLIVING:

  • Портативна бебешка чанта за топла храна
  • 12V щепсел за свързване към запалката на автомобил = 12V 11W/800-1000mA
  • Вграден термостат
  • Време за загряване: около 30-40минути
  • Гаранция 2 години 
Характеристики
ВидХладилни чанти/раници
РежимЗатопляне
РежимСъхранение на температура
КорпусМек
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
За innoliving
Доставка