Подгряваща чанта за бебешки шишета за хранене INNOLIVING

2743

Обичате да пътувате заедно с бебето? Ето ви един полезен помощник за пътуванията.

Повече детайли

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


38,41 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка на:

Описание

Много практичен продукт, който съхранява температурата за дълго време благодарение на хидроизолационното фолио и подгряващ електрически елемент. Има джобче в което се прибира адаптера и комфортни дръжки с които може да се прикрепите към детска количка, чанта и др. Подходяща за всички стандартни бебешки шишета и бурканчета.

Начин на работа:Напълнете бебешката бутилка с прясно приготвена храна и я затворете. Поставете бутилката в бебешката чанта за затопляне и затворете ципа на чантата. Свържете уреда към 12-волтова запалка на автомобил. Храната се затопля равномерно в рамките на 30-40 минути. Идеалната температура за храни и напитки е около 37ºС (98ºF)

Важно! По време на затопляне, бебешките бутилки или контейнери за храна се нагряват по-бързо отколкото съдържанието в тях. Затова винаги проверявайте температурата на храната/напитката, преди да я дадете на детето си. Ако храната/млякото е твърде горещо, изчакайте няколко минути, докато се охлади малко. Във всеки случай, винаги трябва да проверявате температурата на храната преда нахраните детето си.

Описание:

  • Портативна бебешка чанта за топла храна
  • 12V щепсел за свързване към запалката на автомобил = 12V 11W/800-1000mA
  • Вграден термостат
  • Време за загряване: около 30-40минути
  • Гаранция 2 години 

Характеристики

Гаранция (год.)2

За innoliving

Доставка