0,75 л червен цвят термос от Nerthus

9410

Двустенен термос, който има и двустенна капачка, запазваща температурата на напитката по-дълго

Повече детайли

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


35,77 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Двустенната бутилка от неръждаема стомана на Nerthus дава възможност да се поддържа температурата на консумация на топли и студени напитки за няколко часа. Изолация : двустенен термос, проектиран да запази напитките топли или студени в продължение на часове. Капачката също е двустенна, като добавя допълнителна изолация и увеличава времето за запазване на температурата на съдържанието.

Без миризми : неръждаемата стомана не задържа миризми и аромати от предишно съдържание след измиване, а измиването ѝ е много лесно. Без разливане : бутилката е непропусклива, така че да забравите за всякакви разливи : можете да я вземете навсякъде, без да се притеснявате за пътната чанта, сака за фитнес или чантата за обяд за работа. Без конденз : забравете за петната на работното бюро, на масата, в чантата или раницата. Двустенната изолация не позволява кондензиране на влага от външната страна на бутилката.

Подходяща е за топли и студени напитки. Предлага отлична изолация, ниско тегло и гарантирана здравина. Лека и удобна за пренасяне.

Описание на 0,75 л червен цвят термос от Nerthus:

  • Размери на опаковката: 31 х 8 х 8 см
  • Тегло: 0,400 кг.
  • Материал: Стомана
  • Капацитет: 0.750 л
  • Производител: Vin Bouquet, Испания
Доставка