Китайски летящ фенер

223

За едно неповторимо светлинно преживяване!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта не дава бонус точки.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 2

1,61 лв

Описание

Описание на Китайски летящ фенер:

             Изпратете летящ фенер в небето, за да отбележите своя или на любимият човек празник. Изключително подходящ за празнуване на Нова година, сватбени и други събития на открито. Всеки един небесен фенер ще лети около 20 минути и през това време ще се издигне до хиляда и петстотин метра в нощното небе. Много красив и елегантен начин да осветите небето над празнуващите приятели и роднини. Особено подходящ за тихите летни вечери.

            Летящият фенер е направен от 95% разградими материали и негорима хартия. Красивата гледка, от бавно издигащият се в тъмното небе фенер, ставайки в един момент част от звездите, ще бъде много приятен завършек на вечерта. Запалете горивната клетка, изчакайте да се разгори за да напълни балона с топъл въздух и пуснете фенера.

            Пожелайте си наум нещо и се насладете на гледката от издигащата се към небето звездичка.

           Моля имайте пред вид следните стъпки за безопасно използване на небесните фенери:

-       Уверете се, че вятърът е много слаб - 10 км/ч или по-лек е препоръчително за запалване на небесни фенери от всякакъв размер.


-  Използвайте само на открито пространство далеч от дървета, електропроводи и сгради. Да не се използват небесни фенери ако в радиус от 7 км има летище.


-  В случай на лек вятър, уверете се, че когато пускате небесния фенер, той не лети към сгради, дървета, летища, пътища или към територия, за която може да представлява опасност.


- Уверете се, че всички зрители стоят по посока на вятъра спрямо хората, пускащи небесни фенери.


- Препоръчително е да има кофа с вода или пожарогасител наблизо в случай на извънредна ситуация.


- Небесните фенери не са играчка. Те трябва да се пускат в присъствието на отговорни възрастни.


- Да не се използва по време на продължителни периоди на засушаване.


- Да не се пускат небесни фенери с разкъсано или повредено тяло.


- Да не се пускат небесни фенери от хора в нетрезво състояние или под въздействието на наркотици.

         Инструкция за употреба.

          Извадете хартиения фенер от опаковката и го разпънете до пълен размер, като внимавате да не разкъсате хартиеното тяло. Леко размахайте във въздуха, така че фенерът да се изпълни с въздух.

           Закрепете горивната плочка в центъра на обръча. За да запалите фенера се уверете, че горивната плочка е добре закрепена. Изправете фенера вертикално като придържате горната част и обръча. Запалете горивната плочка на няколко места, за да се осигури равномерно горене. Внимавйте пламъкът да не докосва хартията.


          Горивната плочка се оставя да гори докато небесният фенер се изпълни с достатъчно количество топъл въздух и се пуска да лети.

Мнения
Радост за всички
Светла Ч. on 26/01/2018Радост най-вече за децата
върши работа според предназначението
Димитър С. on 19/09/2016нямам забележки
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка