Протектор срещу косми за мивка или вана TubShroom

11178

Космите повече никога няма да запушват канала!

Повече детайли

Продукта не дава бонус точки.


2,28 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Протектор срещу косми за мивка или вана TubShroom:

ПРЕДОТВРАТЯВА ЗАПУШВАНЕТО НА КАНАЛА ВЪВ ВАНАТА ИЛИ МИВКАТА - Този протектор за улавяне на коса TubShroom е проектиран да улавя без усилие всякакъв вид косми от хора или домашни любимци, предотвратявайки запушването на канала и като следствие скъпи посещения на водопроводчик. Протектора не прекъсва потока на водата дори когато е събрал много косми.

БЕЗ ДА ЗАПУШВА СИФОНА - TubShroom се поставя вътре в канала, като събира и прикрива космите около него, за разлика от обикновените, грозни филтри за улавяне на космите във ваната, които събират всичко над канала. Подходящ за всеки стандартен 1,5” - 1,75” канал за вана или мивка.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - Почистването на този революционен уловител на косми е лесно и бързо. Всичко става за броени секунди: просто съберете космите в салфетка и готово. Няма нужда нищо да разплитате или режете - уловителя е изработен от мек силикон и отстраняването на събраните косми е изключително лесно.

СПЕСТЯВАТЕ ПАРИ И ПАЗИТЕ ОКОЛНАТА СРЕДА - С този протектор вие запазвате канала чист и затова няма да ви се наложи да употребявате силни химикали, които увреждат тръбите и околната среда. Спестявате от посещения на водопроводчик.

  • Материал: силикон
  • Цвят: син
  • Размери: разгледайте снимките към продукта
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка