Кутия - органайзер за четка и паста за зъби

1148

А може и за моливи и химикали...

Повече детайли

Продукта не дава бонус точки.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

3,80 лв

-28%

5,28 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Винаги когато сме на път, почивка на море или планина, с нас трябва да вземем четка и паста за зъби. На пазара се предлагат различни варианти на кутии и органайзери за четки и пасти за зъби - някои са удобни други не толкова. 

Ние ви предлагаме един наистина много практичен, стилен и удобен органайзер за тези хигиенни принадлежности. Кутията е с ергономична форма и капаче отгоре, което надежно я затваря и не позволява на вещите вътре да изпаднат случайно. Обема на кутията позволява да се поставят три, четири или даже повече четки за зъби или една паста за зъби и две четки. Може да си изберете и цвят: кутията се предлага в син или розов цвят. На дъното на органайзера има два отвора за дренаж.

Също така може да използвате кутията и като несесер за моливи, химикалки, гумички и други подобни канцеларски материали.

Описание на Кутия - органайзер за четка и паста за зъби:

  • Приблизителни габаритни размери: 5 х 5 х 20,5 см
  • Материал: нетоксична пластмаса.
  • Не съдържа Бистефанол А 
  • Кутията се предлага в няколко различни цвята - червен, сив, бежов, бял и светло розов. Различни цветове като подбора е на случаен принцип. Ако желаете конкретен цвят моля да ни оставите съобщение във полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

Мнения
Много практична кутия , когато трябва да пътуваш.
Гизела З. on 31/08/2018Прибираш четката и пастата в кутийката и на други членове от семейството , които си идват по рядко. Това е удобство и предпазване от микроби.
Отлично!
Магдалена К. on 11/06/2018Предимството е, че в нея можете да сложите и .... пастата за зъби :)
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка