Ръчна вакуум помпа за отпушване на канали

4968

Когато класическите вендузи за отпушване не помагат!

Повече детайли

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


15,98 лв

-33%

23,86 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Сигурно няма домакинство, което да не се е сблъсквало с частично или пълно запушване на някой от каналите в дома. И сигурно няма домакинство, което да няма поне една обикновена вендуза за отпушване на канали. Понякога обаче проблема е по-сериозен и изисква по-сериозно решение. По магазините продават различни химечески препарати за отпушване на канали, но и те помагат само при по-леки запушвания. Продават се и любителски тънки спирали за отпушване с дължина около 2 метра, но и те почти никога не помагат.

В такива ситуации имате нужда от машина за отпушване на канали, но разбира се на приемлива цена.

Предлагаме на вашето внимание една ръчна вакуум помпа с два накрайника, която е създадена точно за отпушване на по-сериозни запушвания по канализационните тръби. С нея може да отпушите както канала на мивка, така и сифона на пода в банята и даже канала на клекалото в тоалетната. Помпата прилича на помпа за гуми, но с една съществена разлика - тя връща нагнетен въздух в канала, който отпушвате за да избута боклука, който го е запушил.

Начина на работа с вакуум помпата е лесен. Първо избирате кой от двата накрайника да сложите в зависимост от това дали ще отпушвате мивка или подов сифон. Завивате накрайника към помпата. Опирате накрайника на помпата плътно към сифона и с резки движения започвате да помпате. Може да пуснете и малко вода. След няколко напомпвания в следствие на силното налягане, което създавате тапата от мръсотии ще се раздвижи и ще продължи пътя си по канализационната тръба.

Описание на Ръчна вакуум помпа за отпушване на канали:

  • Цвят: червено с черно
  • Материал: гума, подсилена пластмаса
  • Приблизителни габаритни размери без накрайник: 34 х 10 х 6 см.
  • В комплекта два накрайника с различни диаметри: 6,5 и 14 см.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка