850 мл комплект кутия за храна с разделител и прибор Vin Bouquet/Nerthus

4139

Кутия с разделител и прибор към нея за ползване навсякъде и по всяко време

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Vin Bouquet

18,62 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Кутиите за храна на Vin Bouquet са създадени, за да Ви улеснят в опаковането на здравословен и балансиран обяд, за да сте сигурни с какво се храните Вие и децата Ви през деня, извън дома.

Тази кутия за храна е създадена специално за пренасяне и консумация на домашно приготвена храна в офиса или на друго работно място. Обема на кутията е достатъчен за да помести храна за едно хранене, за един възрастен. Вътре в кутията има подвижен разделител, който може да раздели кутията на две отделения, а може и да се махне ако не ви е нужен. Също така в кутията има един универсален прибор за хранене - лъжица с вградена вилица. Всички части на кутията са изработени от BPA FREE пластмаса. Капака на кутията има силиконово уплътнение, което не позволява изтичането на течности, така че спокойно може да си носите и течни храни като супи например. Също така на капака има силиконов клапан, който при пренасяне на храната трябва да се затваря, а после когато решите да притоплите храната в микровълнова се отваря за да не се образува излишно налягане вътре в кутията.

Кутиите за храна на Vin Bouquet се произвеждат от BPA FREE пластмаса и издържат на температура от -20С до + 110С. Подходящи са за микровълнова фурна (до 2 мин.) и съдомиялна машина. С кутиите за храна на Vin Bouquet възпитавате хранителни навици за цял живот, спомагате за опазване на околната среда и спестявате пари всеки ден.

Описание:

  • Комплект кутия за храна с разделител и прибор - 850 мл.
  • Приблизителни габаритни размери: 23 см. х 13 см. х 6 см.
  • Тегло: 0,200 кг.
  • Материал: BPA FREE пластмаса
  • Производител: Vin Bouquet, Испания

Характеристики

ЦвятБял
КомплектНе
Обем (л.)0,81 - 1 л
ПодвидЗа сухи хр. продукти
ПодвидЗа готвена храна
Основен материалПластмаса
Гаранция (год.)2

Доставка