Ултразвуков кучегон - дресьор

325

Ултразвуковият кучегон ще ви защити от агресивни животни!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


32,40 лв

Описание

Описание на Ултразвуков кучегон - дресьор:

Описаният кучегон е действено и в същото време хуманно „оръжие” в борбата с четириногите агресори. Той ГАРАНТИРАНО ще ви защити от всяко куче, но при това няма да причини на животното никакви наранявания. За да използвате кучегона не трябва да сте ловки, да имате специални навици или сила. С този кучегон в джоба всеки човек може да се чувства напълно спокойно, даже минавайки покрай цели глутници скитащи кучета. "Въоръжете" своите близки с този ултразвуков кучегон и бъдете сигурни - нито едно, даже най-смелото куче няма да посмее да ги нападне.

Трябва да се отбележи специално подбраната ултразвукова честота и сила на звуковото налягане - те са специално настроени да плашат всички видове кучета и котки!

Между другото, защитата за вас и вашите близки далеч не е единствената сфера на приложение на това ултразвуково плашило. Устройството с успех може да се използва и за дресировки на домашния любимец, да се отучи от вредни навици или да му се дават беззвучни команди, а също така и за защита от други кучета. Устройството не причинява на животните никаква физическа вреда, обаче действа много ефективно!

Предимства на ултразвуковият кучегон:

 •          Достатъчно добър обхват на действие (до 10 метра) позволява да се плашат агресивно настроени кучета още докато идват към вас, без да чакате да ви доближат и нападнат.
 •          Може да се използва като фенерче. Светодиодите разположени в предната част на кучегона светят със силата на малко фенерче. Благодарение на тях можете да си осветите пътя в тъмното, стълбището, във входа или ключалката на входната врата.
 •          Прост за употреба. За да уплашите куче, трябва само да включите устройството и да го насочите към животното. Както виждате, няма нужда да правите сложни манипулации и настройки, няколко секунди и четириногия нападател ще размисли да върви към вас. С този кучегон може да се справи даже дете или възрастен човек, неразбиращ нищо от техника!
 •          Абсолютна безопасност. Защитниците на животни могат да бъдат спокойни: кучегона не причинява никакви травми на животните, само ги плаши. И тъй като уреда не отделя токсични вещества, работи в ултра звуковия диапазон, който не се чува от хората и не използва електрически разряди, той е съвършено безопасен и за самия потребител!
 •          Може да се използва и за наказание на куче — ултразвуковият кучегон не наранява животното, но при това достатъчно силно „влияе на психиката му” (в режим плашене), и по този начин може да се използва като средство за възпитание, особено за непослушни и инати кучета.
 •          Може да се използва за „беззвучни команди” към домашно куче. В режим на намалена мощност ("дресировка") кучегонът не плаши животното, но при това кучето го чува много добре (за разлика от хората, намиращи се редом). Тази функция ви позволява да давате команди на кучето без да си напрягате гласа.
 •          Можете да възстановите работата на изтощения ултразвуков кучегон намирайки се далеч от електрически контакти. Устройството се захранва от стандартна батерия тип "Крона", каквито се продават навсякъде (включена в комплекта). За да възстановите работата на кучегона при разредена батерия, е достатъчно само да смените батерията.

 

Препоръки при използване на ултразвуковия кучегон

 1. Ако срещнете зло куче трябва да насочите кучегона към него, да натиснете копчето за включване и да изберете режим на плашене. След като кучето чуе ултразвуковия сигнал, то ще започне да се смущава и в края на краищата ще се отдалечи от вас.
 2. Препоръчваме да използвате режим „плашене” само срещу агресивни кучета. Не използвайте този режим срещу спокойни или спящи животни.
 3. Не се препоръчва насочването на уреда срещу човек, особено на близко разстояние. Ярката светлина от светодиодите и ултразвуковата вълна могат да предизвикат главоболие и други неприятни усещания.
 4. Не използвайте уреда в режим "плашене" срещу вашите домашни любимци без нужда, това може да им навреди психически и да доведе до агресивно поведение от тяхна страна към вас (тъй като по този начин вие  „обиждате" кучето).
 5. Не променяйте нищо в конструкцията на прибора.
 6. Защитавайки себе си или вашите близки с кучегона, помнете, че в неголеми затворени помещения (асансьор, коридор и т.н.), когато кучето няма на къде да избяга, животното може да реагира неадекватно.

Технически параметри:

 •          Ефективно разстояние на действие: 4-6 метра.
 •          Максимално разстояние на действие: 10 метра.
 •          Захранване: от батерия 9 В (тип 6F22 или "Крона"), включена е в комплекта.
 •          Време на работа с една батерия: около 500 включвания.
 •          Максимално консумиран ток: 130 mА.
 •          Работна ултразвукова честота: 25 kHz.
 •          Звуково налягане: 125 дБ (на разстояние 1 м).
 •          Габарити: 130х40х22 мм.
 •          Тегло: 98 гр.
 •          Материал на корпуса: пластмаса.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка