Нокторезачка за животни Мy Pet Paws

814

Нокторезачка/пила/ за животни My Pet Paws - лесна за използване и безопасна

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

13,93 лв

Описание

             Вие обожавате своя домашен любимец. Той е толкова миличък и винаги така се радва да ви види, когато се приберете у дома. Той е истински приятел, който вие обичате безкрайно. Ето защо полагате всички необходими грижи, от които любимото ви животинче има нужда. И понеже знаем, че искате най-доброто за него, решихме да ви представим нокторезачката /пила/ за животни My Pet Paws.

             Тя е лесна за употреба, безопасна е и няма да нацепи нокътчетата на любимеца ви. Ако все пак се колебаете, нека ви обясним защо е необходимо да се грижите за ноктите на животното. Освен, че израстват дълги, когато не ги поддържате, вие подлагате на риск своя домашен любимец и му причинявате дискомфорт, тъй като може да се закачи някъде и нокътя да се отчупи, което да предизвика болка. Бъдете с повишено внимание, когато имате и малки деца у дома. Възможността животинката да одраска детето без да иска се повишава. За да не се стига до такива неприятни ситуации ви предлагаме нокторезачката, която ще се погрижи за това.

              Само поставете нокътя на животното в нокторезачката/пилата и тя ще го изпили/отреже, като изпилената част ще остане в нокторезачката, която е напълно хигиенична. Работи с 2 средни батерии тип "C" (не са включени в комплекта). В комплекта има 3 резервни шкурки.

Описание на Нокторезачка за животни Мy Pet Paws:

  • Материал: ABS и метал
  • Копче за включване/изключване
  • Кръгла пила (+3 резервни пили)
  • Работи с батерии (2 x C, не са включени)
  • Прибл. диаметър х височина: 3,5 x 24 см

Мнения
Много добър продукт
Веселина В. on 10/09/2017Доволна съм от продукта. Много е удобен. Благодаря Ви
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка