Машина за сладолед от замразени плодове

1413

Машина за домашен плодов сладолед

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 28 точки. При следваща покупка 28 точки могат да се конвертират във ваучер за 2,80 лв.


143,36 лв

Описание

              Без значение от сезона, в който се намираме сладоледът е любимият десерт на всеки. Няма човек, който да откаже купичка от неустоимото изкушение. Ако искате да се наслаждавате на вкуса от домашния плодов сладолед, то ще заобичате машината мигновено. С нея приготвяте най-вкусния и напълно натурален сладолед от плодове.

              Трябват ви само замразени плодове по ваш избор. Извадете ги от фризера, изчакайте 15 минути да се отпуснат, след това ги поставяте в пресата за сладолед и готово. За по-голямо удоволствие и вкус прибавяйте замразен йогурт, шоколадови пръчици, мед, ядки или каквото пожелаете. Направете здравословен и вкусен сладолед от вкъщи, за да сте съгурни в неговите съставки. Опитайте истинския вкус на домашния сладолед, благодарение на машината за сладолед Yogu Joy.

               Yogu Joy е идеалното решение за хората които имат непоносимост към лактоза, тъй като можете да приготвяте плодов сладолед, без мляко или други млечни продукти. Освен това, той е идеален за тези, които се грижат за фигурата си, без да отказват вкусният, натурален, нискомаслен или напълно безмаслен сладолед, "със" или "без" захар. С уреда за замразен йогурт Yogu Joy сами избирате продуктите!

               

Описание на Машина за сладолед от замразени плодове:

 - Захранване 220V
 - Мощност: 200W
 - Приблизителни размери: 15,5 x 35 x 16 cм
 - Лесно почистване и експлоатация. Работните части може да се мият в съдомиялна машина.
 - Преди употреба се запознайте с инстукцията за експлоатация. Стриктно спазвайте реда и посоката на поставяне на работните части -бутало, корпус, режещ нож, силиконово уплътнение, затваряща гайка. Включвайте уреда само в изправни контакти, с монтирани работни части /вградената защита не позволява стартиране без тях/.  

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка