Brush Up - четка за измиване на чаши с вакуум за мивка

2561

Миенето на чаши никога до сега не е било толкова лесно!

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

6,96 лв

-28%

9,66 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

              Brush - Up На пръв поглед толкова елементарно, а всъщност просто гениално!

              Това е четка със здрави, твърди пластмасови косми с дължина около 2,5 см всеки. Разположени на гъсто с цел по-добро изчистване на замърсените чаши. Самата четка е висока около 16 см и по този начин е подходяща за всички по-разпространени чаши. Подходяща е за миене на водни чаши, чаши за чай или кафе, също така и винени чаши. В основата си четката има стабилна вакуум вендуза, с чиято помощ можете да я закрепите към всяка една мивка с идеално гладка повърхност. Четката супер стабилно се прикрепя към мивки от неръждаема стомана (инокс), но може да се закрепи и към други повърхности - например плочки. На вендузата има малко ушенце с помощта на което много лесно може да отлепите четката от повърхността, на която сте я залепили.

              Как да я използвате? Закрепете четката на удобно за вас място вътре в мивката. Насапунисайте чашите и една по една ги обръщайте върху тази уникална четка едновременно завъртайки ги.

Описание на Brush Up - четка за измиване на чаши с вакуум за мивка:

  • Приблизителни габаритни размери: 16 х 8 см.
  • Цвят: със сив или зелен косъм. Подбора е на случаен принцип в зависимост от наличностите на склад. Ако желаете конкретен цвят моля да ни оставите съобщение във формата за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.
  • С вакуум вендуза
  • Здрави PVC косми
Мнения
Четка
Деян П. on 19/02/2020Купих от любопитство, но не съжалявам
Доставка