Телескопична палка за самозащита

360

Силен аргумент – сгъваема метална сопа!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 4

13,33 лв

Описание

Описание на Телескопична палка за самозащита:

Какво представлява телескопичната палка за самозащита?

Това е оръжие съставено от вложени една в друга метални тръби, подобно на телескоп. Първоначално палката се намира в сгънато състояние, но с енергичен замах на ръката тръбите се разпъват и в резултат на сухото триене между тях се фиксират превръщайки сгънатата палка в дълга метална тръба. Силата на триене между цилиндрите удържа конструкцията разпъната много здраво и не дава на палката случайно да се събере по време на употреба. За да се сгъне, телескопичната палка трябва да се държи строго вертикално и да се удари с накрайника в твърда повърхност.

Благодарение на неголемия си размер палката лесно се помества в по-голям джоб. Също така в комплекта има калъф с възможност за прикрепяне към колан. Всичко казано по-горе прави палката едно от най-лесните за употреба и надеждни средства за самоотбрана достъпни в България.

За да си купите телескопична палка за самоотбрана нямате нужда от специално разрешение, а нейната цена не е висока. Но най-важното, е че нейната употреба е интуитивна и понятна. Няма нищо по-просто от това да ударите нападателя с пръчка, особено ако тя е снабдена с удобна дръжка и имаща правилен баланс. С нейна помощ лесно можете да ограничите боеспособността на нападателя, но не и да му причините смърт.

Телескопичните палки се използват от полицията и военните по цял свят. Те са се доказали като просто и ефективно оръжие.

  • Материал: стомана в черно, гумирана основна част.
  • Дължина в сгънато състояние: 20 см.
  • Дължина в разпънато състояние: 50 см.
  • Диаметър (основа/край): 25/10 мм.

Мнения
Страхотни сте!
СТОЯН С. on 14/12/2017Страхотен продукт!
Телескопична палка за самозащита
Пламен С. on 01/02/2017Става за употреба при екстрени случаи.
Доволна съм.
Йорданка Н. on 26/08/2016Страхотна стока, на страхотна цена.
Телескопична палка за самозащита
Тодор К. on 10/05/2016Покупката е по-добра от очакването ми.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка