3 чифта ледоходки

370

Който иска да се пързаля – кънки, който не иска – ледоходки!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 8/10 - Брой мнения: 3

22,01 лв

Описание

             Комплект от три чифта ледоходки за цялото семейство! Един детски чифт, един чифт среден размер и един чифт за мъжки зимни обувки до 43-44 размер. Ледоходките са просто, но ефикасно приспособление, с помощта на което ще избегнете паданията през зимния сезон по време на поледици, заледявания  и по този начин ще се защитите от сериозни травми като натъртвания, изкълчвания и счупвания на кости.                      

             Предпазете себе си и Вашите близки хора! Вземете мерки предварително, за да сте подготвени и спокойни при всякакви зимни метеорологични условия!

             

Описание на 3 чифта ледоходки:

             В комплекта има включени три чифта ледоходки с различни размери: малки, средни и големи. Приспособлението против плъзгане се слага върху зимната обувка, като отначало се надяват на предния край на обувката, а после се захващат в задния.

Мнения
ледоходки
Таня Т. on 19/01/2017детските се скъсаха още при първо носене
Без впечатления за сега.
Fani V. on 12/12/2016Още не мога да се произнеса, няма сняг :-)
три чифта ледоходки
Силвия С. on 04/12/2016Доволна съм от покупката! Принципно не е проблем за мен, но за някой може би - беше редно да уточните че става въпрос за три различни размера в комплекта - детски, дамски и мъжки, така всеки ще си направи сметка и няма да има неприятни изненади! На мен обаче точно така ми вършат работа и съм доволна.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка