Фритюрник с горещ въздух + книга с рецепти Muhler модел MFX-655X

16835

Фритюрник с горещ въздух и подарък към него - книга с рецепти за вкусни ястия

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 36 точки. При следваща покупка 36 точки могат да се конвертират във ваучер за 3,60 лв.


Безплатна доставка!
Трайно намалена базова цена!

180,00 лв

Описание

Фритюрник с горещ въздух - Еър Фрайър MUHLER с мощност 1700W и капацитет 6 литра. Гответе любимите си ястия по здравословен начин с много по-малко мазнини. С този въздушен фритюрник можете да се насладите на пържени храни, но приготвени по здравословен начин. Използвайки бърза циркулация на горещ въздух, той може да готви храна по-бързо от традиционна фурна, спестява ви време и разходи за ток. Много лесен за използване и лесен за почистване.

Авторът на книгата „Вкусни рецепти за еър фрайър“ е Борислава Люцканова, която е нутрициолог, food stylist и създател и вдъхновител в издателство „Вдъхновения“. А от 2022 е и Fast Metabolism Coach, сертифициран лично от Хейли Помрой. Според нея Готвенето в Air Fryer е готвене от изцяло нов тип. С този уред можете да приготвите буквално всичко, казва тя. Книгата съдържа 69 рецепти в шест раздела – Картофки, Закуски, Основни ястия, Гарнитури, Междинни закуски и Десерти – разположени на 164 пълноцветни луксозни страници със снимки за повече вдъхновение и удоволствие при подбора на рецепта.

Освен авторските рецепти, книгата съдържа и съвети и препоръки за избора на еър фрайър и за оптималното му използване и поддръжка. „Вкусни рецепти за еър фрайър“ може да се използва, както като наръчник за вкусно, апетитно всекидневно готвене, така и като кратък кулинарен курс за готвене в изцяло нов стил и по нов начин благодарение на новата технология – готвене с горещ въздух.

Преди да станат част от книгата, всички рецепти са сготвени с 6-литровия еър фрайър MUHLER MFX-669D Black 6 л 1700W, който можете да видите на много от снимките на готовите ястия.

Книгата е с твърди корици, защото е предвидена да бъде удобна и функционална в кухнята: за многократно прелистване и без притеснение, че ще се намачка или, че ще започне да се разпада. Форматът ѝ 14 х 21 см е оптимален за кухненския плот: не твърде голяма, за да не заема прекалено много място, но и достатъчно голяма, за да е удобна и практична по време на вашето готвене.

Автор Борислава Люцканова | ISBN – 978-619-7342-70-3

Описание на Фритюрник с горещ въздух + книга с рецепти Muhler модел MFX-655X:

 • Обем на купата - 6 л
 • Приблизителен размер на купата - 24.5 x 24 x 11.5 см
 • Приблизителен размер на решетката - 22.5 x 22.5 см
 • Таймер до 60 мин.
 • Регулиране на температурата 0-200℃
 • Въртящ се бутон за регулиране на температурата
 • Въртящ се бутон за регулиране на таймера
 • Автоматично подновяване на програмите след изваждане на купата
 • Автоматичен сигнал за завършване на готвенето
 • Кошница и решетка с незалепващо покритие, подходящи за миене в съдомиялна машина
 • Гумирани крачета против хлъзгане
 • Консумирана мощност и работно напрежение - 1700W, 220-240V, 50/60Hz
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
За muhler
Доставка