Книга с 69 вкусни рецепти за еър фрайър - автор Борислава Люцканова

17509

Вкусни и полезни рецепти за всеки вкус

Повече детайли

Продукта дава 8 точки. При следваща покупка 8 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,80 лв.


42,20 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Авторът на книгата „Вкусни рецепти за еър фрайър“ е Борислава Люцканова, която е нутрициолог, food stylist и създател и вдъхновител в издателство „Вдъхновения“. А от 2022 е и Fast Metabolism Coach, сертифициран лично от Хейли Помрой.

Според нея Готвенето в Air Fryer е готвене от изцяло нов тип. С този уред можете да приготвите буквално всичко, казва тя.

Книгата съдържа 69 рецепти в шест раздела – Картофки, Закуски, Основни ястия, Гарнитури, Междинни закуски и Десерти – разположени на 164 пълноцветни луксозни страници със снимки за повече вдъхновение и удоволствие при подбора на рецепта.

Освен авторските рецепти, книгата съдържа и съвети и препоръки за избора на еър фрайър и за оптималното му използване и поддръжка. „Вкусни рецепти за еър фрайър“ може да се използва, както като наръчник за вкусно, апетитно всекидневно готвене, така и като кратък кулинарен курс за готвене в изцяло нов стил и по нов начин благодарение на новата технология – готвене с горещ въздух.

Книгата е с твърди корици, защото е предвидена да бъде удобна и функционална в кухнята: за многократно прелистване и без притеснение, че ще се намачка или, че ще започне да се разпада. Форматът й 14х21cm е оптимален за кухненския плот: не твърде голяма, за да не заема прекалено много място, но и достатъчно голяма, за да е удобна и практична по време на вашето готвене.

Автор Борислава Люцканова | ISBN – 978-619-7342-70-3

Описание на Книга с 69 вкусни рецепти за еър фрайър - автор Борислава Люцканова:

  • Приблизителни габаритни размери: 14 х 21 х 3 см
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка