Хамак Adventure Goods

977

Лято, гора, птички и ...хамак разбира се!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


33,48 лв

Описание

Описание на Хамак Adventure Goods:

             Хамакът Adventure Goods е подходящ за всички, които търсят начин да релаксират навън, далеч от комфорта на дома си. Ако живеете в къща, този хамак е перфектното решение за вашия двор. Ако отивате на почивка в планината - този хамак отново е точно за вас! И не се притеснявайте, че хамака ще заеме допълнително място във вашия багаж - в събран вид, мястото което заема е с размер на водна чаша! 

 - Материал: 100 % памук
 - 2 метални пръстена за закачане. Коланите или въжетата, които трябва да обгърнат ствола на дърветата, между които ще се закача хамака не са включени в комплекта. Може да се използват всякакъв вид въжета с минимална товароносимост около 100 кг.
 - Да се пере на ръка
 - Прибл. размери: 275 x 80 см
 - Макс. поддържано тегло: 120 кг
 - Различни цветове - син, зелен, оранжев и червен, които се изпращат на случаен принцип в зависимост от наличността в склада. Ако желаете конкретен цвят, моля напишете ни съобщение в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка