Светодиодна лампа против насекоми

3740

LED светлинен източник, който гарантира дълъг живот на лампата!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


14,92 лв

-25%

19,90 лв

Описание

            Прекрасен е свежият пролетен възду нахлул в жилището ни. Но по-честото влизане и излизане, както и отворените прозорци водят и до вмъкване в дома ви на досадните мухи и комари. 

            Възползвайте се от действието на лампата  против комари, мухи и други летящи насекоми.

            Светлината на лампата привлича летящи насекоми като комари, мухи, пеперуди и др., които попаднали в нейния обсег биват унищожени от специалните жички с помощта на високо напрежение. Уредът е компактен с модерен дизайн, ефективен и безопасен. Светлината е безопасна за вас  и домашните любимци. В тази лампа се използва светодиодна светлина, което гарантира изключително дълъг живот на лампата по сравнение с тези, които използват луминисцентни пури.

            Лампата е подходяща за  използване както в закрити и затворени помещения, така и на открито под навес, без да се мокри.

             Описание:

  • Обхват: до 16-20 m² приблизително, като  се влияе от допълнителни фактори.
  • Захранване с напрежение 220 Волта.
  • Електрическа мощност: 1,2 W
  • Пазете от деца!
  • Прочетете упътването преди употреба.

Важно е да знаете, че принципа на работа на инсектицидните лампи против комари е базиран на това, че те примамват комарите към себе си. Затова ако Вие разположите уреда близо до Вас и го включите, Вие няма да получите нужния Ви резултат. Комарите ще бъдат привлечени от светлината, но когато усетят миризмата и топлината на Вашето тяло, те ще се насочат към Вас. Поставете лампата в страни от мястото където ще се разположите или пък я оставете да работи преди да дойдете. Например може да убиете комарите в спалнята като включите лампата преди да си легнете, а после да я оставите включена за цяла нощ. Също така е важно да знаете, че колкото по-тъмно е, толкова по-ефективно лампите примамват комарите към себе си.

Други лампи против комари

Други продукти против КОМАРИ

Характеристики

Гаранция (год.)2

Доставка