Машина за маникюр Art Stamp

813

Бъдете красиви и постигнете зашеметяващ маникюр с Art Stamp

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 10 точки. При следваща покупка 10 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,00 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

50,76 лв

Описание

Описание на Машина за маникюр Art Stamp:

             За една жена е изключително важно да бъде поддържана и красиво изглеждаща. Маникюрът е част от вашата ежедневна визия. Не е редно да си позволите да бъдете с неоформени нокти или с олющен маникюр. Просто е недопустимо, тъй като погледът на човек веднага се спира на ръцете, особено, когато те не са прилежни.

             Да, обаче, вие нямате цял ден за да се занимавате с оформянето на красиви нокти, изящен маникюр и т. н. особено, когато знаете, че той ще се обели бързо, ако не е правен с професионални гел лакове. И сякаш губите мотивация, а не трябва.

             Представяме ви уреда за маникюр Art Stamp, с който без да се налага да използвате професионалните услуги на маникюрист, можете да украсите ноктите си съвсем сама при това бързо и лесно.

             В комплекта са включени машинката за декориране на нокътя, както и 7 мостри с цели 63 нетрадиционни дизайни, с които да направите ноктите си красиви.

            Приблизителни размери: 19 х 8 х 8 см

Подходящ подарък за Осми март или Свети Валентин. 

Мнения
Много добро
Ася Б. on 27/04/2018Отговаря на описанието
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка