Спортни масажни чехли Dr Gem Acu от InnovaGoods

759

За отпочинали ходила -  спортни масажни чехли Dr. Gem Acu!

Повече детайли

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


37,82 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

             Много държим на това, нашите клиенти да получават висококачествени стоки. Ето защо с удоволствие искаме да ви представим спортните масажни чехли Dr. Gem Acu. Никъде другаде няма да ги намерите на толкова изгодни цени!

             Дизайнът на продукта се основава на древните принципи, произхождащи от 3-те най-добри в бранша, а именно Египет, Китай и САЩ, където е разработена техника, в основата на която е стимулирането на рефлексните зони, разположени на ходилото. Това става посредством всеизвестната акупунктура – това е  приложен натиск върху определени специфични зони на вашето ходило. Ползотворното влияние  върху всички други части от тялото и органите е доказано.

             Спортните акупунктурни чехли помагат да не бъдат допуснати най-различни заболявания. Поддържат физическият баланс. Това е вашето решение за справяне със стреса и нервните напрежения. Няма какво много да му мислите и да се колебаете, защото осигурявайки ги, вие закупувате за себе си заслужено отпускане на мускулите и подобряване качеството на съня си. Знаете, че това е много важно и си заслужава, затова изпробвайте час по-скоро чехлите, а краката и цялото ви тяло ще ви се отблагодарят.

 

             Описание:

  • Чифт масажни чехли с регулируема каишка с велкро.
  • Размери:
    • S:  38/39
    • M: 40/41
    • L:  42/43

Доставка