Електрически загряващи стелки с USB кабел 1,5 метра

17011

Електрически стелки за топли крака през студените месеци

Повече детайли

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


21,90 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Електрическите стелки ще стоплят вашите крака във всяка ситуация! При продължителен престой на студено най-трудно е да запазите краката си топли. Тези стелки са идеален вариант да поддържате оптимална температура даже при много голям студ навън.

Стелките се предлагат в два универсални размера: 35 - 40 и 41 - 46. Изберете модела, в който влиза и вашия размер и след получаване изрежете точно по пунктираните линии.

Стелките са способни да поддържат температура до +50 градуса - това е напълно достатъчно за да са ви топли краката даже при много ниски температури навън. Захранването е USB, а материала от който са изработени е с висока устойчивост на износване. Във вътрешността на стелките е вградена специална нагревателна пластина.

Идеални за пътешественици, алпинисти, за хора които работят на открито или в студени помещения, за любителите на зимни спортове, рибари или просто за хора обичащи зимните разходки.

Грижа: При необходимост може да миете електрическите стелки по същия начин както се мият и обикновени стелки. По време на миене не ги задържайте дълго под вода. Убедете се, че са напълно изсъхнали преди да ги използвате отново.

Описание на Електрически загряващи стелки с USB кабел 1,5 метра:

  • Размер: 2 вида с размери от 35 до 40 и от 41 до 46. Изберете вида, който желаете от менюто по-горе.
  • Цвят: черен
  • Материал: синтетичен материал с мека кадифена повърхност от горната страна
  • Двоен USB кабел за всеки крачол с дължина 1,5 метра
  • Продукта е предназначен основно да се използва с външна батерия (не е включена в комплекта), но също така може да се включва към зарядно за телефон. И в двата случая е препоръчително източника на енергия да има мощност 5V/2А, ако се използва по-слаб източник темепературата на загряване ще е по-ниска или стелките въобще няма да работят.  
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка