Ултразвуков овлажнител за въздух Avec

313

Качествен въздух на достъпна цена.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 19 точки. При следваща покупка 19 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,90 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 3

96,80 лв

Описание

             

Описание на Ултразвуков овлажнител за въздух Avec:

             Овлажняването на въздуха в помещенията е необходимо за да се съхрани здравословен микроклимат. За контролиране на влажността може да се използват и народни средства (да се закачат мокри кърпи в стаята или да се държи вратата на банята отворена, а душа пуснат). Но най-добре ще е ако си закупите един прост, но надежден уред: овлажнителят за въздух Avec.

             В зависимост от това на какво място живеете, наличието на водоеми или насаждения около дома ви, нуждата от овлажняване на въздуха може да се различава в пъти. По време на отоплителния сезон, когато помещенията не се проветряват достатъчно, а радиаторите допълнително изсушават въздуха, недостатъчната влажност на въздуха се усеща особено силно.

            Сухият въздух, като гъба попива най-малките частици вода и я изсмуква от околните предмети и хора, причинявайки много неудобства, създавайки постоянен дискомфорт и даже причинявайки различни заболявания.

            За да избегнете негативните последствия от прекомерната сухост на въздуха ще ви помогне ултразвуковият овлажнител Avec, отличаващ се с висока производителност. Уреда може да поддържа необходимата влажност в помещения с обем до 75м3.

             Този модел има прозрачен резервоар, изместен в страни от основната част на корпуса, което позволява да имате постоянен контрол над нивото на водата без да отваряте прибора. Обема на резервоара е 4,2 литра.

             За един час работа интензивният овлажнител Avec може да разпръсне до 230 мл. вода. Интензитета на парата се регулира безстепенно от лицевия панел. Един път като определите комфортното за вас ниво на влажност, вие без проблем ще можете да го поддържате.

             Уреда работи на практика безшумно и консумира минимум електроенергия, захранващото напрежение е от 220 до 240В. Съвършената ултразвукова технология позволява на уреда при консумация само 32 вата да се овлажняват големи стаи с площ до 30 кв. м. или даже малки апартаменти. При това нито проветряванията, нито включването на отоплителни уреди няма да повлияят на нивото на влажност, поддържано от устройството. Допълнителна екстра е вградената подсветка на резервоара, която превръща овлажнителя в красива нощна лампа.

             Друго достойнство на овлажнителя Avec е неговата цена, която го прави достъпен за широк кръг купувачи.

            Станете един от щастливите собственици на този прост и надежден овлажнител, който завинаги ще ви избави от ниските показания на домашните влагомери и ще направи живота ви по-здравословен.

            Технически параметри:

Вид на парата: студена

Технология: ултразвуков

Захранване: 220 - 240V ~50Hz

Мощност: 32W

Обем на резервоара: 4,2 литра

Производителност: максимум 230мл/час

Размери Ш х В х Д: около 26,5 х 33 х 20см.

Тегло: около 2 кг.

 

Мнения
Една правилна покупка при поява на бебе!
Йорданка Б. on 16/01/2017Страхотна придобивка за детска стая! Продуктът отговаря на цена и качество! Препоръчвам го на всеки да си го закупи! Забележката ми е, че липсва четка за почистване в пакета, а такава е описано, че трябва да има! Но това не прави продукта по лош. Много лесно се работи с него! Не издава силен шум. Водата се сменя на няколко дни в зависимост от степента на овлажняване, което е улеснение с малки деца при запълненото ежедневие! Чудесна придобивка! Препоръчвам го!
Дребисимо: Четката се намира под резервоара за вода.
Увлажнител за въздух
Martin K. on 12/01/2017Уреда е супер, доволен съм от покупката.
Доволни от продукта
Антония Д. on 17/11/2016Мисля, че овлажнителя върши чудесна работа и е напълно безшумен. Доволни сме от избора!
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка