Вертикално ръчно ренде за зеленчуци

17117

Перфектното ръчно ренде за готвене и салата

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


15,60 лв

Описание

Готови ли сте за бързо справяне със зеленчуците в кухнята? Гответе с размах и лекота и същевременно поддържайте ред и чистота на кухненския плот. Вертикалното ренде служи за нарязване на плодове и зеленчуци с различна форма: квадратни, кръгли, на пръчици, жулиени с различна дебелина и дължина. Рендето е изработено от качествена ABS пластмаса. От задната страна има разположени два малки регулатора за избор на типа на рязане и копче за регулиране дебелината на рязане. Уреда не се плъзга по време на рязане на продуктите, той сигурно се задържа на работната повърхност благодарение на малки гумени вакуумчета.

Нарязаните парченца падат в специален пластмасов контейнер, който се закрепва между двете крачета на рендето. Иновационният пружинен механизъм осигурява бърза и лесна обработка на продуктите. Перфектни резени картофки, краставички, моркови, лук, свежи и сочни, готови да скокнат в тенджерата с ароматна пилешка супичка или винен кебап. И това не е всичко, можете да декорирате храната като истински готвач или да направите чиниите по - красиви за децата, бързо да накълцате лук и чесън или да приготвите най-вкусната свежа салата! Рендето за зеленчуци е със сгъваем и компактен дизайн и заема малко място в шкафа. Чудесен избор за подарък за любители кулинари и новодомци.

Описание на Вертикално ръчно ренде за зеленчуци:

  • Приблизителни габаритни размери в работно положение: 35 х 25 х 13 см.
  • Приблизителни габаритни размери в сгънато положение с демонтиран вход и паничка: 33 х 13 х 6 см. 
  • Цвят: различни цветови конбинации. Подбор на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен цвят моля да ни оставите съобщение при финализиране на поръчката в полето за допълнителен коментар.
  • Материал: стомана, пластмаса
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка