Прибор за пълно почистване на ябълки с ножче TOMORROW`S KITCHEN

2625

За лесно премахване на сърцевината и обелване отвън!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Tomorrows Kitchen

16,10 лв

Описание

Няма по-здравословна закуска между храненията от една узряла, хрупкава, сочна ябълка. Ябълките са плодовете на есента, вдъхновяващи ни да приготвяме и вкусни десерти с тях. Те обаче могат да бъдат предизвикателство, що се отнася до тяхното белене и рязане. Предлагаме Ви начин това да се предотврати и да обелите и нарежете ябълките бързо и лесно. Специално проектираният нож APPLE CORER +KNIFE е идеален за рязане, обелване и изтърбушване на всички видове ябълки. Ножа е така проектиран, че се съхранява в дръжката.

Кухненските аксесоари от серията +TOOL`S са с дизайн 2 в 1. Те са иновативно решение в света на кулинарните инструменти и са истинско предимство за всяка кухня. Всеки от десетте продукта от серията има допълнителен аксесоар в дръжката, който допълва и улеснява подготовката на храна. Елегантни и практични, приборите от серия +TOOL`S са подходящи за всеки интериор и могат да бъдат чудесен завършек на всяка кухня.

Описание на Прибор за пълно почистване на ябълки с ножче TOMORROW`S KITCHEN:

  • Прибор за ябълки с ножче
  • Тегло:0,083 кг.
  • Материал: Пластмаса; пластмаса
  • Подходящ за измиване в съдомиялна машина
  • Производител: TOMORROW`S KITCHEN / Холандия
  • Гаранция 2 години
Характеристики
Гаранция (год.)2
За tomorrow`s kitchen
Доставка