30 бр. пластмасови квадратни купички за десерти 240 мл

18637

Квадратни купички за еднократна употреба изработени от полистирен

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,32 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Хубавият десерт се нуждае от хубава купичка за десерт. За десертите трябва да направим нещо повече, за да ги харесаме, защото те могат да повдигнат настроението ни. Подходящи за използване на сватби, приеми, партита, празници, кетъринг събития, рождени дни и други.

  • Прозрачни: Десертните чаши са изработени от PS (полистирен), без BPA, нетоксичен и без мирис, здрав и издръжлив материал, който не се напуква лесно. Прозрачният дизайн ви позволява да видите красотата на десерта и носи допълнителна визуална наслада, добавяйки чувство за ритуал.
  • Многократна употреба и лесно почистване. Десертните чаши могат да се измиват и съхраняват за следваща употреба. За да ги използвате повторно, просто ги измийте със сапун и топла вода и ги оставете да изсъхнат. Могат да се подреждат една в друга, когато не са необходими, за лесно съхранение и пестене на място.
  • Приложение: чудесни за мус, пудинг, желета, ледени кремове, малки плодове и др; Перфектни за партита, сватби, коледни партита и др; Може да се подрежда за лесно съхранение и пестене на място; 

Описание на 30 бр. пластмасови квадратни купички за десерти 240 мл:

  • Комплект 30 броя купички за еднократна употреба подходящи за сервирането на различни продукти, например като ядки или десерти (кремове, сладолед и други)
  • Обем: 240 мл.
  • Височина: 7 см.
  • Размери горе: 7 х 7 см.
  • Размери на основата: 4,7 х 4,7 см.
  • Материал: PS - полистирен (пластмаса ПС). Този материал много често се използва за производство на различни видове чаши за еднократна употреба - за безалкохолни, алкохолни напитки и в редки случаи за кафе. Материала е безопасен за здравето, но при нагряване отделя опасни химически съединения, затова този материал е АБСОЛЮТНО НЕПРИГОДЕН за съхранението на гореща храна и напитки. Съдовете за еднократна употреба от полистирен са евтини, леки и достатъчно здрави. 

Характеристики
Основен материалПластмаса
РазновидностКупички
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка