Килимче за йога 173 х 61 см

506

Перфектното килимче за любителите на йога

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

15,08 лв

Описание

Описание на Килимче за йога 173 х 61 см:

             Тази постелка за йога е идеална за всякакъв вид упражнения! Дебелината на килимчето е 3 мм, а теглото е по-малко от 1 кг., така че вие лесно може да го сгънете и да го носите със себе си където поискате, например на излет сред природата или по време на пътешествие. Когато е навито на руло подложката, заема много малко място и вие лесно можете да му намерите място във вашия дом.

             Килимчето YogaMatе е  идеалното съчетание между качество и цена. Тази подложка за йога със стандартни характеристики, идеално подхожда както за начинаещи, така и за напреднали любители на йога заниманията.

             Широчината на килимчето също е оптимална, на него можете да правите почти всички асани. Материала, от който е изработена постелката е поливинилхлорид - мек, гъвкав и абсолютно безопасен.

              Характеристики:

  • Дължина: 173 см
  • Широчина: 61 см
  • Дебелина: 3 мм
  • Тегло: приблизително 900 гр.
  • Цветове: различни цветове, подбор на случаен принцип. Ако желаете конкретен цвят, моля напишете ни вашето желание в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.
Мнения
Мнение
Стела Б. on 23/08/2017Екстра
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка