2 бр. турмалинови накитници

202

Стилно и лечебно!

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 3

14,30 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на 2 бр. турмалинови накитници:

При контакт с човешкото тяло турмалинът е способен да въздейства на човешката телесна температура, изпълнявайки ролята на катализатор, турмалинът веднага започва да излъчва топло индукционна енергия, отделяйки топлина. Тази топлина може да достигне 40 градуса. При това топлинно излъчване дълговълновите инфрачервени лъчи и отрицателни йони проникват дълбоко в кожата. Турмалинът разширява кръвоносните съдове, подобрява циркулацията на кръвта, активира клетки, подобрява обмяната на веществата в организма, регулира нервната система,  активира вътрешната секреция, намалява болките.

Носенето на турмалинов накитник подобрява локалното кръвообращение, усилва метаболизма, активизира работата на клетките.
Препоръчва се при навяхвания на китката. Турмалиновия накитник притежава силно обезболяващо въздействие. Стабилизира движенията на китката по време на постравматичен период и при физически натоварвания по време на спортни тренировки или тежка физическа работа.
Турмалиновият накитник особено се препоръчва за хора занимаващи се с умствен труд, студенти, хора работещи на компютър, пред ТВ екрани и друго електрическо оборудване имащо електромагнитно излъчване. На хората в напреднала възраст се препоръчва като лечебно-профилактично средство. За спортисти по време на тренировки и състезания. Накитника е ефективно лечебно и профилактично средство при ревматизъм, артрити, артрози и заболявания на периферната нервна система. Помага при реабилитация след различни травми на китките.

Начин на употреба:

Плътно приложете накитника със самонагряващите му се части към кожата и фиксирайте с лепенките. След 15-30 минути вие постепенно ще започнете да усещате топлина, едновременно с това се активират точките за моксотерапия и вие ще усетите ефект подобен на иглотерапията и терапията с пури, ще усещате топлина, леко боцкане и парене. Времето за носене на накитниците се съобразява спрямо вашите усещания. Ако усетите силно парене или прекалено нагряване, махнете накитниците. Определено време след махане на накитниците вашата кожа ще продължава да чувства нагряващ ефект. Също така можете леко да навлажните самонагряващите се повърхности. В този случай времето за нагряване се съкращава, а интензитета на нагряване се увеличава.

Грижи за изделието:

 • След дълъг период на употреба е желателно леко да се измият  зоните с нагряващ материал, при това не трябва да се използват миещи средства (прах за пране и др.) При изпиране използвайте само чиста вода, която не може да повлияе на ефективността на материала.
 • Турмалиновите накитници не трябва да се киснат дълго време във вода или пък да се избелват.
 • Да се сушат само в естествени условия, без да се прилага нагряване (включително и пряко слънчево нагряване).

 

Противопоказания:

 

Турмалиновите накитници не трябва да се използват при:

 • Висока температура;
 • Лошо самочувствие:
 • Кръвотечения;
 • На участъци от кожата, които имат рани;
 • По време или след хеморагичен инсулт;
 • Болни с кардиостимулатор;
 • Онкологично болни с III-IV стадий;
 • При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновите накитници;
 • Внимателно да се използват при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;
 • Бременни и кърмещи жени и деца до 12 год. не трябва да използват накитниците;

 

Размери в разгънато състояние:

 • Дължина: 30 см.
 • Широчина: 7 см.

 

Производство: Китай

 Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Мнения
Мнение
Алис М. on 29/03/2024Доволна съм от продукта
Много съм доволна
Радмила Б. on 07/09/2018Болките в ръцете ми изчезнаха
Доволна съм
Алегра М. on 20/02/2018Нямам никакви забележки. Бях изчерпателно информирана с писма в различни фази на покупката.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка