Детски микроскоп със стойка за смартфон и аксесоари

4087

Микроскоп за начинаещи изследователи

Повече детайли

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


39,90 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

            Създаването на навик за наблюдаване и виждане, е ценен и важен не само в детска възраст. Той развива в човека умения, които са важни и полезни за цял живот.
             Детският микроскоп ще създаде в детето ви това толкова ценно умение. Любопитството към наблюдаване на света наоколо е довело до всички научни открития в човешката цивилизация.
             Микроскопът е оптичен инструмент, съставен от комбинация от лещи. Подредбата им по различен начин спрямо техните размери позволява различно увеличение на наблюдаваната проба. По този начин невидими с просто око предмети и части от тях, стават видими за човека. Този уред намира много голямо приложение в биологията, бактериологията, химията, при клинични експерименти и др. Купувайки този настолен микроскоп детето може да започне изучаването на света невидим с невъоръжено око - косъм от неговата коса, влакънца от тъкани, части от растения, насекоми и др. Апарата дава възможност за три степени на увеличение - 100х, 400х и 1200х. Вградената в основата на работната масичка LED светлина, позволява качествено наблюдаване на изучаваният предмет. Включените в комплекта принадлежности: пинсета, предметни подложки, контейнерчета за съхраняване на проби и разтвори имитират досущ оборудването в истинска лаборатория. Използвайки стойката за монтаж на смарт/smart телефон, детето може да заснеме и публикува пред приятели и роднини, всички свои научни открития!

           Описание:

  • Настолен детски микроскоп с LED осветление
  • Размери приблизителни - 22 х 7 х 12см
  • Материал пластмаса
  • Комплекта включва:микроскоп, пинсета, предметни подложки, контейнерчета за проби, стойка за смарт телефон
  • Захранване - 2 батерии р-р АА - не са включени в доставката.

Доставка