Влагоуловител Ceresit STOP Влага Aero 360

1174

Спрете ВЛАГАТА!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

22,00 лв

Описание

Описание на Влагоуловител Ceresit STOP Влага Aero 360:

Защита на прозорците от влага

Вече почти всички хора имат в домовете си съвременна дограма, която много по-добре съхранява топлината и звукоизолира помещенията от външния свят. Но медала има и обратна страна, и тя е че също така новите дограми запечатват помещенията почти херметично, което от своя страна повишава влажността на въздуха  в стаите. В следствие на повишената влажност започват да се появяват водни капки по прозорците и стените, а в последствие започват да се развиват различни гъбички, плесени и други болестотворни микроби.

Този проблем, най-малкото, частично може да се реши с разработената от немски специалисти система - Ceresit Стоп Влага.

Влагоуловителят Ceresit Стоп Влага ще защити вашите домове от излишна влажност, плесен, конденз и отлепяне на тапетите.

Много съвременни медицински изследвания показват, че бума от алергии, астма, кожни и други заболявания през последното десетилетие се дължи на лошия микроклимат в съвременните жилища.

Защита срещу прекомерна влажност

Ceresit Стоп Влага представлява пластмасов корпус с голяма таблетка вътре. Прибора не се нуждае от електрическо захранване. Таблетката е направена от кристали, които попиват влагата преобразувайки я в солен воден разтвор.

Една таблетка с тегло 450 гр. е достатъчна за от един до няколко месеца в зависимост от влажността в помещението. Основната задача на таблетките е да събират излишната влага в стаята, но те могат и да ароматизират - има таблетки с аромат на лавандула, ванилия и други.

Корпуса на прибора се състои от 4 части: резервоар, защита от разливане, решетка и капак. Обема на резервоара е 1,5 литра. След използване на таблетката образувалата се течност може да я изсипете в тоалетната или да я излеете върху заледени повърхности около вашия дом за да премахнете ледените покрития. Корпуса на Ceresit Стоп Влага има защита от разливане ако случайно съборите уреда.

Ceresit Стоп Влага

Ceresit Стоп Влага идеално подхожда за всякакви помещения с площ до 20 кв.м. (спалня, кухня, баня и др.). Ако помещението е по-голямо от 20 кв. м. трябва да сложите няколко прибора. Уреда може да се разположи навсякъде, където ви е удобно, но най-добър ефект има когато е разположен близо до източника на влага - прозорци, готварски печки и т.н. Ceresit Стоп Влага може да ви помага и през лятото, във всички ппомещения с излишна влага, например мази, килери и други подземни помещения.

Влагоабсорбаторът «Ceresit СТОП Влага» понижава нивото на влажност в помещението докато не бъдат постигнати нормални нива от 60-65 процента. След като се постигне нормално ниво на влажност таблетката спира да работи и по този начин не може да се получи прекомерно изсушаване на въздуха в помещението. Ако влажността отново се повиши, таблетката ще започне да действа пак.

По този начин, редовното използване на влагоабсорбатора «Ceresit СТОП Влага» ви осигурява необходимите за вашето здраве и комфорт нива на влажност и микроклимат във вашето жилище или работно място.

Техническа информация и окомплектация:

  • Приблизителни габаритни размери (Д х Ш х В): 18 х 11,5 х 23 см 
  • 1 таблетка в комплекта
  • Материал: пластмаса

Мнения
Благодаря за бързата доставка!
Diana V. on 02/02/2018Благодаря за коректното отношение към клиентите и за старателно опакованата стока! Успех!
За първи път ползвам влагоуловител( но ми препоръчаха този модел),още не нямам резултати-от 2 дни е .Но ми харесва дизайна,резервната таблетка и това ,че са по 450гр.Радвам се ,че открих сайта ви.Желая успех!
Галина Д. on 26/01/2018Подробност за действието на продукта след известно време....
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка