2 чифта очила HD Vision WrapArounds

149

За безпроблемно шофиране ден и нощ!

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 3

9,98 лв

-50%

19,97 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на 2 чифта очила HD Vision WrapArounds:

             Изморили сте се да присвивате очи и да се напрягате, за да виждате ясно през нощта? При идващи насрещни ярки фарове, улични лампи, неонови надписи и така нататък? А когато времето е лошо е невъзможно да виждате пътя напред и какви опасности предстоят?

             Започнете да виждате ясно и през нощта, благодарение на очилата за нощно виждане Vizion WrapArounds- революционни очила, които блокират отблясъците и разсейват светлината, давайки Ви забележителен цвят и яснота, когато слънцето залезе, дори в най-лошите условия за шофиране. Vizion WrapArounds притежават технология на бъдещето за високо разделително нощно виждане, която е вече при всички нас!

             Тайната се крие в специалното покритие на кехлибарените оптични стъкла, които филтрират и блокират заобикалящата ни „синя светлина”, причиняваща нощните отблясъци. Това е високотехнологична HD технология, която е вече  достъпна и за всеки един от нас.

             В полумрака между деня и нощта, обикновите слънчеви очила само притъмняват Вашия изглед в перспектива, което на практика прави виждането още по-трудно. Но Vizion WrapArounds разсейват околната светлина и същевременно повишават цветовете и яснотата за получаване на кристално ясен изглед.

            Шофирането при силен дъжд или сняг е достатъчно стресиращо. А нощните отблясъци правят лошата ситуация още по-лоша. В града, извън града, в най-лошите метерологични условия или в ясна нощ, Vizion WrapArounds Ви позволяват да виждате по-добре.

            Но Vizion WrapArounds не са само за шофиране. Те са за всеки, който води активен начин на живот и обича да излиза на открито преди изгрев слънце или след залез през нощта. Това е  изборът на шофьори, спортисти, колоездачи, любители, пенсионери... на всеки, който иска да вижда по-добре през ноща, без заслепяващите отблясъци на ярките нощтни светлини. Очилата за нощно виждане Vizion WrapArounds са направени от висококачествени материали, така че да бъдат изключително леки и издръжливи.

            Като специален подарък ще получите и втори чифт  - UV защитни очила. 

Мнения
Добър
Габриел К. on 26/10/2023Все още не съм пробвал нощните очила, дневните сякаш са ОК.
малко тесни
Swe K. on 22/05/2017Очилата са малко стегнати, иначе предпазват много добре. Но някой с по-широко лице сигурно няма да се чувства много комфортно с тях.
2 чифта очила HD Vision WrapArounds
Дафинка С. on 07/07/2016отличен продукт
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка