Стартер за автомобил Xtra Battery

754

По пътя потегли, без да се притесняваш за акумулатора си ти

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 8 точки. При следваща покупка 8 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,80 лв.


42,90 лв

Описание

             На път не трябва да има нищо, което да ви тревожи, докато пътувате. Да, но изведнъж става така, че автомобилът ви просто отказва, а причината е липсата на енергия. Няма място за притеснение, защото на помощ идва стартерът за автомобили Xtra Battery, който представлява преносима резервна батерия, която да бъде навсякъде и по всяко време с вас. Благодарение на малките си размери тя заема изключително малко място. Не винаги има кой да ви помогне, когато не можете да запалите. Е, вече няма да бъде така. Без проблем запалването на повечето двигатели се осъществява (така например скутери, мотоциклети, автомобили, лодки и други).

             Освен това работата с него е изключително лесна и няма да ви затрудни при ползване. Всичко, което трябва да направите е да свържете Xtra Battery към инсталацията на вашия автомобил. И готово!!!

Какво представлява Xtra Battery? Това е нещо като аптечка за спешна помощ, само че за вашия акумулатор. Може да не ви се наложи да я ползвате, но е желателно да я имате, защото един път ще ви се наложи и тогава тя ще ви "спаси". Xtra Battery е сет от 20 алкални батерии размер АА, които са свързани последователно и поместени в здравия корпус на устройството. С нови батерии и при правилно съхранение Xtra Battery може да бъде готов за употреба в продължение на 3 години! А когато батериите се изтощят вие просто ги заменяте с нови от магазина.

Xtra Battery е особенно полезен за превозни средста със стари акумулатори, които имат значителен саморазряд, особенно през студените зимни месеци!

             

Описание на Стартер за автомобил Xtra Battery:

  • Приблизителни размери - 10 х 7 х 7см;
  • Включен адаптор, 2 клеми за свързване към акумулатора, ръководство за ползване и чанта за пренасяне.
  • Тази батерия не може да замести акумулатора на колата, може само да му помогне при стартирането!
  • Подробно ръководство на български език (обезателно прочетете)
  • Пазете от деца!

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка